infotraficTop News

Ungaria: Lucrări de reparație pe M1, M3, M7 timp de mai multe săptămâni

De luni, 10 octombrie, până la jumătatea lunii noiembrie 2022, MKIF va începe o serie de lucrări majore de reparație pe rețeaua națională de autostrăzi din Ungaria. În total, vor fi reabilitați 127.000 de metri pătrați de asfalt.

Lucrările de reparație vor afecta secțiuni ale autostrăzilor M1, M3 și M7 în zonele Bicske, Komárom, Kál, Gödöllő, Martonvásár, Balatonvilágos și Fonyód.

Ungaria: Lucrări de reparație pe M1, M3, M7 timp de mai multe săptămâni

Personalul de la administrația drumurilor încearcă să efectueze reparațiile cele mai necesare înainte de venirea iernii. Acolo unde este posibil, vor lucra și pe timp de noapte.

Experții MKIF le cer participanților la trafic să circule cu prudență sporită în zonele în care se execută lucrări de reparație a carosabilului, să fie atenți la indicatoarele montate, iar șoferii să se ajute reciproc la schimbarea benzii de circulație și la repoziționare.

VEZI ȘI: Camioanele MAN pot fi echipate cu bene basculabile Meiller din fabrică

Harta cu situația actuală a traficului pe rețeaua de drumuri naționale este disponibilă pe site-ul Útinform.

Începând cu 1 septembrie 2022, administrarea a aproximativ 1.237 de kilometri din rețeaua de autostrăzi din Ungaria a fost preluată de către Compania maghiară de dezvoltare a infrastructurii concesionate (MKIF) Zrt.

Din aceeași categorie...

Back to top button