infotraficTop News

Ungaria: Noua limită de greutate între Győrzámoly și Győrújfalu

Limită de greutate pentru vehiculele comerciale cu masa totală maximă admisă de 20 de tone pe tronsonul drumului de legătură Győr-Mosonmagyaróvár 1401 între Győrújfalu și Győrzámoly (Ungaria).

Drumul 1401 face legătura între Győr și Mosonmagyaróvár. Pe tronsonul din apropierea orașului Győr, administratorul drumului public a implementat această limită de greutate pentru a îmbunătăți calitatea vieții populației care locuiește în așezările mici și pentru a proteja starea suprafeței de drum recent renovate.

Ungaria: Noua limită de greutate între Győrzámoly și Győrújfalu

Conform datelor de contorizare a traficului, peste 650 de camioane au folosit zilnic drumul lateral. Specialiștii au montat indicatoare „cu un vehicul cu o masa totală maximă admisă de 20 de tone” și „accesul interzis cu un ansamblu de vehicule cu o greutate totală maximă admisă de 20 de tone”, „cu excepția unui permis, cu excepția autobuzelor, cu excepția vehiculelor agricole”.

VEZI ȘI: Podul cu Lanțuri din Budapesta testat cu 24 de camioane Ford Cargo

Prin urmare, restricția nu se aplică autobuzelor, vehiculelor agricole și vehiculelor cu un autorizație de intrare pe tronson. Vehiculele interzise pot utiliza drumul cu numărul 1403 (via Kimlé) – drumul principal 1 – centura de ocolire a autostrăzii M1.

Site-ul oficial al Magyar Közút, unde restricțiile de înălțime și greutate sunt actualizate în permanență cu afișarea unei hărți, poate fi de asemenea util pentru transportatori în general: https://internet.kozut.hu/ugyfelszolgalat/utvonalengedely-uvr-e-office/altalanos-tajekoztato/ height and weight restrictions/

Din aceeași categorie...

Back to top button