infotrafic

Ungaria reintroduce restricțiile pentru camioane din weekend și sărbători legale

Din 27 iunie, Ungaria reintroduce restricțiile de circulație pentru camioane din weekend și sărbători legale, suspendate pe perioada stării de urgenţă.

Ca urmare a ridicării stării de urgenţă, Ungaria va reintroduce restricţiile de circulaţie din weekend şi sărbători legale, pentru camioane de peste 7.5 tone cu normă de poluare cel puţin Euro III din weekend şi sărbători legale, anunță Ministerul Afacerilor Externe.

Ungaria reintroduce restricțiile pentru camioane din weekend și sărbători legale

Restricțiile de circulație vor fi reintroduse cu data de sâmbătă, 27 iunie, ora 22:00, până duminică, 28 iunie, ora 22:00, intervalul menţionat urmând să se aplice pentru toate zilele de weekend şi sărbători legale.

VEZI ȘI: Un șofer român de autoutilitară a ajuns pe munte în Tirol, în loc de Bologna

Cetăţenii români pot cere asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Budapesta: +3613847689, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență. Asistența consulară va putea fi solicitată inclusiv Consulatelor Generale ale României la Szeged: +3662424431, respectiv Gyula +3666464579.

Din aceeași categorie...

Back to top button