Știri

Universal Transport se alătură GPLN

Compania Universal Transport cu sediul la Paderborn în Germania s-a alăturat recent rețelei de proiecte profesionale de logistică GPLN, formată din companii independente specializate în transporturi grele (maritime, terestre, aerian) și ridicări.

Înființată în urmă cu peste 60 ani, Universal Transport are ca principală activitate proiectele la cheie grele care implică diferite tipuri de transport terestre, maritime și aeriene pentru clienții din diverse industrii, cum ar fi construcțiile, energia eoliană, feroviar, mecanice și inginerie de plante.

Universal Transport se alătură GPLN

Universal Transport se mândrește cu una dintre cele mai mari flote de vehicule pentru transportul de mărfurilor agabaritice din Germania și Europa și este unul dintre principalii furnizori de servicii de transport special.

Universal Transport este certificat ca Operator Economic Autorizat (AEO), deoarece îndeplinește criteriile de conformitate cu reglementările vamale, ținerea evidențelor corespunzătoare, solvabilitatea financiară, precum și standardele de securitate și siguranță corespunzătoare.

Pentru mai multe informații despre rețeaua GPLN și Universal Transport accesați www.gpln.net și www.universal-transport.eu

Din aceeași categorie...

Back to top button