Patronate și sindicateȘtiri

UNTRR, MKFE, ZMPD si CESMAD Bohemia isi unesc fortele si organizeaza un protest comun la Bruxelles

UNTRR a obtinut aprobarea de la primãria orasului Bruxelles sa desfasoare un protest public la Bruxelles, la 25 martie 2015 la 14:00 pana la 16:00 (ora locala), pe Place du Luxembourg, Parlamentul European (PE). Deoarece orasul Bruxelles este in acest moment sub conditii speciale, organizarea protestului se va desfasura sub anumite reguli pe care participantii trebuie sa le respecte. Ecusoane speciale vor fi distribuite participantilor inregistrati oficial pentru protest.

In acest moment, de la 15:00pm, Parlamentul European va fi intr-o sesiune plenara, care vor discuta protectionism in UE – ratele minime de plata in sectorul transporturilor si declaratia Comisiei privind respectarea dreptului european de lege salariului minim in Germania (MiLog). Acesta va fi primul protest organizat la Bruxelles, dupa o serie de manifestare publica care a avut loc la nivel national.

Va readucem aminte ca UNTRR a protestat in fata ambasadelor Frantei si Germaniei la Bucuresti impotriva legii salariului minim din Germania (MiLog) si a propunerii venite din partea Frantei pe aceeasi tema.

Din aceeași categorie...

Back to top button