Știri

UPDATE: Accident grav provocat de un șofer român lângă Salonic

Patru persoane au fost ucise şi cel puţin 20 rănite, duminică dimineaţă, în Grecia, lângă Salonic, într-un grav accident de circulație provocat de un şofer de camion român.

Şoferul autocamionului implicat în accidentul din Grecia a declarat că a văzut semnalizările luminoase privind lucrările la carosabil, dar nu a putut opri din cauza unor posibile defecţiuni la sistemul de frânare, informează MAE.

UPDATE: Accident grav provocat de un șofer român lângă Salonic

Conform primelor declaraţii date de şoferul autocamionului în timpul audierilor, rezultă că acesta a văzut semnalizările luminoase care indicau restricţii de circulaţie cauzate de lucrările la carosabil, însă nu a putut opri vehiculul din cauza unor posibile defecţiuni la sistemul de frânare. Autorităţile judiciare elene vor efectua o nouă audiere astăzi, 6 octombrie 2014, urmând a dispune măsurile legale ce se impun.

Consulatul General al României la Salonic a continuat, la faţa locului, demersurile de obţinere a unor informaţii cu privire la existenţa şi a altor cetăţeni români implicaţi în accident. Subliniem, încă o dată, faptul că cercetările inclusiv sub aspectul stabilirii identitãţii certe a persoanelor implicate în accident continuă, reprezentanţii oficiului consular român aflându-se la faţa locului.

Din aceeași categorie...

Back to top button