ȘtiriUtilitare ușoare

UPS a comandat 10.000 de vehicule electrice Arrival Generation 2

UPS a anunțat că a achiziționat 10.000 de vehicule electrice Arrival Generation 2, special dezvoltate pentru compania americană de curierat.

Divizia UPS Ventures a companiei de curierat UPS a anunțat achiziția unui pachet minoritat de acțiuni în cadrul Arrival, un start-up care produce platforme pentru vehicule electrice, dar și vehicule electrice la comandă.

UPS a comandat 10.000 de vehicule electrice Arrival Generation 2

Odată cu investiția în Arrival, UPS a achiziționat și 10.000 de vehicule electrice, construite special pentru operațiunile sale de curierat. De asemenea, UPS va avea prioritate în achiziționarea de vehicule electrice suplimentare.

UPS va colabora cu Arrival pentru a dezvolta o serie de vehicule electrice, echipate cu sistemul ADAS (Advanced Driver-Assistance Systems).

Această tehnologie are rolul de a spori siguranța și eficiența operațională, oferind inclusiv posibilitatea de circulație automatizată în depozitele UPS. UPS va testa funcționalitățile ADAS ulterior, în acest an.

Achizițiile viitoare de vehicule depind de succesul testelor inițiale. Prețurile de achiziție a vehiculelor nu vor fi făcute publice.

Arrival produce propriile componente de bază – șasiu, sistem de propulsie, caroserie și sisteme electronice de control. Vehiculele Arrival sunt proiectate modular cu piese standardizate, o metodă care reduce atât costurile de întreținere, cât și alte costuri de proprietate.

VEZI ȘI: Imagini în premieră cu noul MAN TGX apărute pe Facebook

Arrival va construi vehiculele în micro-fabrici, utilizând materiale durabile și ușoare care sunt proiectate și create intern. În calitate de investitor, UPS poate beneficia de comenzi rapide, dacă este necesar. UPS va utiliza vehiculele electrice în Europa și America de Nord.

Arrival este primul producător de vehicule comerciale care furnizează vehicule electrice de transport la comandă, ținând cont de specificațiile UPS și care are o strategie de producție la nivel global.

UPS a comandat 10.000 de vehicule electrice Arrival Generation 2

UPS și Arrival colaborează încă din 2016 pentru a dezvolta concepte de vehicule de diferite mărimi. Cele două companii au anunțat anterior că vor dezvolta o flotă pilot de ultimă generație de 35 de vehicule electrice pentru transport, pentru a fi testate în Londra și Paris.

De asemenea, UPS a anunțat o nouă abordare în ceea ce privește încărcarea electrică și depozitarea, care a fost implementată într-o unitate UPS din centrul Londrei.

Vehicule electrice Arrival Generation 2
Arrival este o companie de tehnologie britanică care a dezvoltat vehiculele electrice Generation 2 – o nouă categorie de mașini electrice care se diferențiază de cele existente prin cost, design și eficiență.

Britanicii au dezvoltat in-house programele software, componentele, materialele sustenabile și platformele modulare de tip skateboard pentru vehiculele Generation 2.

UPS a comandat 10.000 de vehicule electrice Arrival Generation 2

Vehiculele Purpose Built de orice greutate, tip, mărime sau formă sunt produse de platformele Arrival în micro fabrici.

Fiecare fabrică produce orice tip de vehicul la comandă și este poziționată astfel încât să deservească comunitățile locale. Devin profitabile de la un volum de mii de unități și pot fi implementate într-o perioadă de trei luni.

Vehiculele Arrival au același preț sau chiar mai mic decât vehiculele care consumă combustibili fosili. Decizia de migrare către vehiculele electrice devine inevitabilă, crescând astfel și adopția la nivel global a tehnologiei electrice.

Cu peste 300 de milioane de vehicule comericiale în lume, impactul asupra oamenilor, afacerilor și planetei va fi uriaș.

Din aceeași categorie...

Back to top button