Logistica

UPS este pregătită să livreze noul vaccin anti COVID-19 în Europa

Compania de curierat expres UPS este pregătită să depoziteze și transporte noul vaccin anti COVID-19, aprobat în Europa.

Agenția Europeană pentru Medicamente a aprobat vaccinul anti COVID-19 produs de BioNTech și Pfizer, care poate fi utilizat în Uniunea Europeană.

UPS este pregătită să livreze noul vaccin anti COVID-19 în Europa

UPS deține competențele necesare pentru depozitare și transport a vaccinului anti COVID-19, în condițiile cerute de producător, fiind pregătit să ofere ajutor în procesul de livrare în toată Europa.

”Datorită campusului și facilităților frigorifice UPS Healthcare din Olanda și hub-ului nostru aerian european de la Köln, Germania, situat în apropiere, suntem pregătiți să livrăm produsele care contează cel mai mult pentru a ajuta Europa să eradicheze această pandemie”, spune Scott Price, președinte UPS International.

UPS Healthcare deține peste 10 milioane de metri pătrați de spații de distribuție conforme cu cGMP sau cGDP.

VEZI ȘI: DHL începe distribuția internațională a vaccinului COVID-19

Serviciile UPS Healthcare includ gestionarea stocurilor, ambalarea și expedierea la temperatură controlată, depozitarea dispozitivelor medicale și fulfillment, laboratoare și logistică pentru studii clinice.

Infrastructura globală UPS Healthcare, cel mai nou serviciu de vizibilitate UPS Premier, tehnologiile de urmărire și monitorizare, precum și sistemul global de calitate sunt bine adaptate pentru a răspunde cerințelor complexe de logistică din prezent pentru industriile farmaceutică, de dispozitive medicale și diagnostice de laborator.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button