Logistica

UPS extinde serviciul UPS Worldwide Express pe 14 piețe internaționale noi

UPS extinde serviciul UPS Worldwide Express pe 14 piețe internaționale noi, garantând livrări în zile și la ore precise pentru expediții urgente.

Această extindere UPS Worldwide Express la nivel global include, de asemenea, timpi de preluare mai târzii, timpi de tranzit îmbunătățiți și livrarea sâmbăta în șapte țări din ISMEA, din dorința de a conecta mai bine companiile la rețeaua logistică UPS la nivel global, demonstrând astfel orientarea strategică a companiei către piețele internaționale care înregistrează o creștere puternică.

UPS extinde serviciul UPS Worldwide Express pe 14 piețe internaționale noi

Îmbunătățirile aduse serviciilor care garantează livrarea în zile și la ore precise sunt disponibile în America de Sud și Centrală, inclusiv Panama, unde clienții pot beneficia de avantajele oferite de zona de liber schimb Colón, plus Europa, Orientul Mijlociu și Africa, inclusiv Nigeria, cea mai mare economie din Africa, după PIB și numărul populației.

UPS a extins, de asemenea, serviciile express pe piețele cheie, adăugând noi coduri poștale în 26 de țări europene, precum și pe alte piețe cu o creștere puternică, precum Coreea de Sud, China, Hong Kong, Indonezia și Singapore, țări care au depășit creșterea anuală a PIB pe cap de locuitor de 3,5% în ultimii 50 de ani1.

Clienții UPS pot beneficia de servicii puternice de brokeraj vamal în noile zone extinse.

Fiind unul dintre cei mai mari brokeri vamali din lume, UPS îi ajută pe clienți să navigheze mai ușor prin reglementările vamale, să fie conformi cu anumite cerințe și să trimită expedițiile fără probleme prin vamă și peste granițe.

Echipa de brokeraj vamal a UPS are mai mult de 80 de ani de experiență, mai mult de 400 de locații de vămuire de import și export și peste 6 milioane de intrări vamale depuse în fiecare an în SUA.

VEZI ȘI: Într-o capitală fără transport public modern, cineva vrea să interzică maşinile mai vechi

Anul trecut, UPS a achiziționat STTAS, cel mai mare furnizor independent de servicii de gestiune pentru comerțul internațional.

UPS continuă să consolideze soluțiile de export și brokeraj, astfel încât clienții să le poată utiliza cu încredere pe măsură ce explorează moduri alternative ca răspuns la schimbarea mediului comercial.

UPS a lansat, de asemenea, serviciul de livrare sâmbăta în șapte țări ISMEA, timpi mai târzii de preluare în 22 de țări europene, ore limită mai târzii în cinci țări din Asia.

Orele de preluare și orele limită mai târzii oferă beneficii companiilor, cum ar fi mai mult timp pentru producție și procesul de distribuție a comenzilor.

Pentru clienții cu nevoi urgente de transport marfă, UPS Worldwide Express Freight Midday oferă acum livrări internaționale paletizate la ore precise, la peste 39.000 de coduri poștale noi în Europa.

Codurile poștale suplimentare măresc suprafața în care este disponibil acest serviciu garantat de cinci ori, permițând expediții în peste 35 de țări și teritorii și posibilitatea de a primi pachete din peste 70 de țări și teritorii.

Din aceeași categorie...

Back to top button