SustenabilitateTop News

20 de camioane electrice Renault Trucks D Z.E. pentru Urby

Urby, specialist în logistica primilor și ultimilor km și subsidiară a La Poste Group și Banque des Territoires, investește într-o flotă de 20 de camioane electrice Renault Trucks D Z.E..

Urby va folosi vehiculele Renault Trucks D Z.E. în 15 orașe din Franța, începând din 2022, pentru distribuție urbană. Specialistul se pregătește astfel pentru introducerea graduală a Zonelor de Emisii Reduse (LEZ), inclusiv în Paris, Lyon, Bordeaux, Lille și Nantes.

20 de camioane electrice Renault Trucks D Z.E. pentru Urby

Modelul Renault Trucks D Z.E. este ideal pentru utilizarea urbană, putând accesa toate zonele, inclusiv cele mai înguste străzi cu restricții de trafic, și să facă livrări silențioase și fără emisii locale.

”Credem că viitorul segmentului de livrări este verde. Obiectivul nostru este să reinventăm livrările de bunuri din punct de vedere al protecției mediului. Grației sarcinei utile mari, Renault Trucks D Z.E. va fi un jucător cheie al pieței de transport a viitorului”, a declarat Frédéric Delaval, Director executiv al rețelei Urby.

VEZI ȘI: Renault își extinde gama electrică Z.E. cu o versiune D Wide de 19 tone

”Lupta împotriva încălzirii globale este o prioritate a Renault Trucks. Credem că mobilitatea electrică va asigura sustenabilitatea mediului și a generațiilor viitoare. Este nevoie de o schimbare de structură a industriei de transport, iar Urby și Renault Trucks conduc această schimbare”, a spus și Bruno Blin, președintele Renault Trucks.

Caracteristicile tehnice ale modelelor Renault Trucks D ZE pentru URBY

– Masă maximă permisă: 16 tone
– Masă tehnică maximă: 16,7 tone
– Motor electric 185 kW (putere continuă 130 kW)
– Cuplu maxim al motorului electric: 425 Nm
– Transmisie cu două viteze
– 4 baterii litiu-ion a câte 66 kWh
– Autonomia: până la 250 km
– Capacitate spațiu de marfă: 18 paleți.

Din aceeași categorie...

Back to top button