In FocusȘtiri

Urmărește ÎN DIRECT lansarea noii generații Scania

Mult a fost, puțin a rămas. După 11 ani, timp în care au așteptat cu nerăbdare lansarea unui nou camion, Scania le oferă posibilitatea fanilor să urmărească ÎN DIRECT, pe Internet, lansarea #NEXTGENSCANIA.

Lansarea noii generații de camioane Scania va avea loc pe data de 23 august, zi istorică inclusiv pentru România, și va fi transmisă în direct pe nextgenscania.com, pe pagina de Facebook a Scania Group precum și pe site-urile Scania locale, în România pe scania.ro. Pentru a putea vizualiza în direct a evenimentului de lansare, trebuie să vă înregistrați.

După înregistrare, veți primi mesaje de aducere aminte pentru a nu rata evenimentul. Pentru vizualizare vă recomandăm o conexiune Wi-Fi, deoarece aplicația are un consum mare de resurse de Internet.

Urmărește ÎN DIRECT lansarea noii generații Scania

Scania va fi prezentă în rândul familiei sale de clienți, șoferi și fani conectați online prin intermediul dispozitivelor lor mobile din cabină, de acasă sau birou. Aceasta va fi cea mai mare lansare a unui produs făcută vreodată prin intermediul celei mai mari manifestări Scania în online.

Erik Ljungberg, Head of Corporate Relations la Scania

Astfel, prin această inițiativă, Scania îi invită pe clienții, șoferii și fanii din întreaga lume, să fie parte a evenimentului de lansare a “celui mai bun camion Scania produs vreodată”.De-a lungul zilelor rămase până la marea lansare, cei ce vor accesa paginile web locale și conturile social media ale producătorului suedez vor fi ademeniți cu poze teaser în avans.

Am mai văzut o creștere extraordinară a activității în social media iar în prezent avem aproximativ două milioane de fani pe conturile de social media Scania din întreaga lume. Desigur, acestora le vom oferi canale pentru a lua parte la acest eveniment memorabil.

Staffan Ekengren, Head of Scania Newsdesk

Gazda evenimentului de la Paris va fi britanica Hayley McQueen, celebră prezentatoare de show-uri sportive la TV.

O dată cu dezvelirea noului Scania, telespectatorii vor afla mai multe despre modul în care a fost modelat și dezvoltat noul camion, de la primele etape meticuloase de proiectare inginerească până la etapele de testare.

VEZI ȘI: Noi dimensiuni pentru Matador seria HR4 dedicate transportului regional

Așa cum era de așteptat, noul Scania pune accent pe durabilitate și conectivitate. De asemenea, noua generație de camion promite o serie de noi servicii menite să optimizeze performanțele economice și de mediu.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button