Urmărirea fiecărei anvelope cu iManage de la Michelin

iManage Michelin

Soluția iManage a Michelin Tire Care permite urmărirea fiecărei anvelope în parte, pe toată durata de viață a acesteia, în cadrul unei flote care dispune de propriul atelier de întreţinere. Anvelopele pot fi urmărite prin intermediul unui cip RFID (Radio-Frequency Identification).

iManage permite colectarea și recuperarea tuturor datelor privind anvelopele dintr-o flotă de vehicule, în mod automat, simplu, rapid și precis, pe toată durata de viață a acestora, de la rezervare și până la eliminare, prin urmărirea fiecărei operațiuni de întreţinere.

Portalul MyAccount de pe site-ul trucks.michelin.eu centralizează toate datele și permite transportatorilor să aibă acces la analize și raporte privind anvelopele flotelor lor, facilitând astfel luarea deciziilor. Implicit, pot fi colectate informații organizate despre presiunile corecte, despre nivelul de uzură, despre starea generală a anvelopelor și disponibilitatea stocului. Toate aceste informații permit anticiparea și planificarea operațiunilor de întreţinere, precum recanelare, reşapare și rotație anvelope.

Urmărirea fiecărei anvelope cu iManage de la Michelin

Inovațiile digitale de la Michelin permit transportatorilor să își desfășoare activitatea conform unei planificări logice a operațiunilor de întreținere, care asigură beneficii nu doar din punct de vedere al siguranței, ci și al optimizării consumului de carburant și al randamentului kilometric.

Soluția iManage este inclusă în suita Michelin Tire Care, care permite realizarea de economii pentru bunurile necorporale. Siguranța transportului, de exemplu, nu are preț, dar poate deveni cât se poate de concretă atunci când operațiunile nu merg foarte bine. În condițiile în care calitatea unui transportator se măsoară în funcție de capacitatea acestuia de a livra la timp și sigur, soluțiile digitale Michelin Tire Care reprezintă un aliat de încredere.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker