Camioane

Used Trucks by Renault Trucks a lansat seria specială T Red

Seria specială T Red lansată de Used Trucks by Renault Trucks reprezintă angajamentul producătorului francez față de economia circulară.

În contextul unei penurii atât de vehicule, cât și de șoferi, producătorul francez lansează seria specială pentru vehicule de ocazie, Renault Trucks T Red. Rezultatul este un camion durabil, puternic, dar și disponibil imediat, cu un design atractiv.

Used Trucks by Renault Trucks a lansat seria specială T Red

Această abordare inovatoare prelungește durata de viață a camioanelor, aducând în același timp o contribuție importantă la protecția mediului.

Seria specială Renault Trucks T Red este disponibilă în toată Europa prin intermediul rețelei Used Trucks by Renault Trucks.

Design dinamic

Renault Trucks T Red interior special conceput de echipele proprii de design. Cabina prezintă nuanțe de gri și roșu, culoare caracteristică Renault Trucks. Designerii au folosit un design asimetric și au aplicat linii grafice dinamice pe părțile laterale ale vehiculului, care simbolizează noul logo Renault Trucks.

Atenția la detalii poate fi observată și în interiorul vehiculului. Codul de culori al mărcii se îmbină elegant: Volanul și scaunele au cusături contrastante roșii, iar covorașele sunt bordate în roșu.

VEZI ȘI: Cum arată noul bord digital al camioanelor Scania

Gurile de aerisire de pe tabloul de bord au o margine roșie, iar afișajul principal prezintă, de asemenea, această culoare. Finisajele de pe planșa de bord și partea interioară a ușilor în formă de bumerang prezintă modelul dinamic roșu și gri al cabinei. O placă cu numele, motivele, precum și culorile seriei speciale este amplasată deasupra cușetei și este vizibilă și din exteriorul vehiculului.

Used Trucks by Renault Trucks a lansat seria specială T Red

Renault Trucks T Red are un motor de 13 litri, este testat și construit pentru a rezista cel puțin un milion de kilometri și este, de asemenea, complet revizuit de echipele Uzinei de Autocamioane Uzate din Bourg-en-Bresse (Franța).

Garanția pentru seria specială Renault Trucks T Red se extinde până la 240.000 km sau 24 de luni, asigurând o utilizare fără probleme și de lungă durată. Această garanție a producătorului este valabilă în întreaga rețea Renault Trucks, adică în peste 1.400 de puncte de service.

În anumite cazuri, vehiculele pot beneficia, de asemenea, de serviciul de întreținere în rețea Start & Drive Excellence Predict. Acesta permite anticiparea în avans a timpilor de indisponibilitate și gruparea întreruperilor de parcurs, asigurând astfel o utilizare completă pe termen lung.

O abordare inovatoare

Renault Trucks T Red este un exemplu de succes al economiei circulare. Aici, producătorul folosește atât vehicule uzate, cât și piese reutilizate. Producătorul se bazează pe principiul economiei circulare atunci când vine vorba de resurse și instalează piese refolosite, care au fost recondiționate conform unor proceduri industriale stricte.

Din aceeași categorie...

Back to top button