UTA crește siguranța la utilizarea cardurilor de combustibil

UTA crește siguranța la utilizarea cardurilor de combustibil
UTA vine în întâmpinarea dorințelor clienților săi pentru mai multă flexibilitate și individualizare adăugând noi opțiuni la utilizarea cardului de combustibil.

La funcțiile pe care clienții le pot utiliza exclusiv pe portalul online pentru clienți s-au adăugat noi opțiuni, precum posibilitatea de a gestiona online limitările privind utilizarea cardului de combustibil UTA.

UTA crește siguranța la utilizarea cardurilor de combustibil

Cu ajutorul acestei funcții, clientul poate adapta individual diferiți parametri de utilizare a cardului de service conform nevoilor sale.

Pe portalul online UTA, clienții pot seta, de exemplu, câte tranzacții pot fi acceptate pe zi, care este suma-limită până la care poate fi efectuată o tranzacție și în ce perioade și în ce țări poate fi folosit cardul.

Utilizarea actuală a limitei de credit este prezentată sub forma unui grafic.

VEZI ȘI: Cele mai importante destinații europene din vara lui 2017

În cazul epuizării limitei de credit, clientul UTA va primi o notificare prin e-mail. Toate setările pot fi efectuate pentru fiecare card de combustibil în parte sau simultan pentru mai multe carduri.

Similar serviciilor de online-banking, și aici limitele pot fi modificate în orice moment fără prea mult efort, astfel că portalul online pentru clienți este accesibil non stop.

Printre alte mecanisme de protecție se numără, ca și până acum, solicitarea codului PIN, controlul tranzacțiilor, mesajele de avertizare în cazul unor activități neobișnuite și blocarea imediată a cardului la prima sesizare privind tentativa de fraudă.

Follow #infotrucker