InfoTechȘtiriTransport 4.0

Ține sub control costurile cu UTA Drive & Save

Suntem convinși că pentru orice transportator rutier costurile reprezintă o mare bătaie de cap iar ținerea acestora sub control a devenit o adevărată provocare.

La fel de convinși suntem că nu toți transportatorii rutieri folosesc sistemele de telematică oferite de producătorii de camioane, iar o parte dintre aceștia folosesc soluții de monitorizare ieftine care nu generează suficiente informații relevante. În acest sens, ne-am gândit să vă prezentăm UTA Drive & Save, software-ul pus la dispoziția clienților de către specialiștii în carduri de carburant și servicii de la UTA.

Software-ul UTA Drive & Save este un program inteligent pentru managementul flotei auto, ce oferă o viziune de ansamblu asupra costurilor propriilor vehicule în orice moment. Astfel, clienții pot identifica posibile surse de a economisi și pot lua măsurile necesare de reducere sustenabilă a costurilor cu flota auto. Sistemul software UTA pentru managementul flotei auto, oferă numeroase posibilităţi de administrare, rapoarte de cost detaliate, analize detaliate de consum, sisteme de avertizare rapidă ca instrument de control.

Ține sub control costurile cu UTA Drive & Save

UTA Drive & Save conţine trei module: Standard, Format terți și Telematic. În modulul Standard din aplicația UTA Drive & Save pot fi evaluate toate tranzacțiile efectuate prin intermediul unui card de servicii UTA. Toate datele sunt importate simplu și rapid, în mod automat. Acest modul ce stă la baza celorlalte două module este potrivit pentru clienții UTA care utilizează cardurile de servicii.

VEZI ȘI: 21 de camioane confiscate pentru contrabandă cu motorină

Prin intermediul modulului Format terți și a unei interfețe, este posibilă chiar și importarea și analiza datelor altor furnizori de servicii (terți). În plus, pe lângă detaliile tranzacțiilor de realimentare, pot fi afișate toate datele privind tranzacții achitate prin cardul de servicii UTA, cum ar fi întreținerea vehiculului, repararea vehiculului, taxe, vignete și servicii în caz de defectare a vehiculului. Acesta este potrivit clienților UTA care utilizează cardurile de servicii furnizate de UTA sau alți emitenți de carduri.

Sunt disponibile informații cuprinzătoare pentru administrarea vehiculului. În plus față de datele standard, cum ar fi numărul şi ţara de înregistrare a vehiculului, descriere internă, fotografii, date tehnice (de exemplu, producător, tip, output și număr de osii), mai este posibilă editarea consumului, a volumelor rezervorului, precum și datele de intrare/ieșire, administrarea datelor programate pentru inspecțiile generale, verificare emisii etc., și a diferitelor tipuri de grupare a vehiculelor. Desigur, poți atribui vehiculele unor fișiere specifice editate cu informații de la șoferi.

Se pot administra informații precum numărul personal, detalii adresă, fotografie și date privind carnetul de conducere. Pot fi administrate diferite date setate, precum și atribuirea șoferilor unor vehicule corespunzătoare. Este posibilă stabilirea stațiilor de servicii favorite. Rapoartele corespunzătoare vor arăta consumul de combustibil legat de stațiile de servicii favorite și de altele. Prin intermediul modulului „Formate terți“ este posibilă importarea și analizarea datelor din tahograful digital, cu ajutorul interfețelor.

VEZI ȘI: UTA Stationsfinder, aplicație mobilă utilă pentru șoferi

Prin intermediul modulului Telematic, puteți transfera datele sistemelor de navigaţie. Acest modul este potrivit clienților UTA care utilizează sistemele telematice. Modulul Telematic se poate conecta la sistemele telematice Fleetboard, TomTom și Spedion.

Pentru clienții UTA, modulul Standard este gratuit. Cele două module suplimentare Telematic și Format terți sunt contracost. Tarifele lunare pot fi achitate simplu din contul online de client UTA. Datele privind prețurile pentru ambele module sunt disponibile în secțiunea online pentru clienții UTA Drive & Save.

Software-ul UTA Drive & Save oferă: raportare precisă, afişare de comparaţii temporale, analiza comportamentului de alimentare pe baza mai multor parametrii, calculul emisiilor de dioxid de carbon la 100 km, control asupra tahografului digital și integrarea FleetBoard

Cerințe tehnice:

  • Înregistrarea în secțiunea online UTA pentru clienți
  • Date de acces pentru FTP Download
  • 2GB RAM
  • Windows 7 / Windows 8
  • Microsoft .Net Framework 3.5

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button