IAASpecialȘtiriTransport 4.0

UTA FuelGuide, aplicația dezvoltată special pentru FleetBoard Store

Union Tank Eckstein GmbH & Co. KG a lansat în premieră mondială la #IAA2016 aplicația UTA FuelGuide, dezvoltată pentru noua platformă digitală FleetBoard Store lansată de Daimler AG.

UTA FuelGuide este o aplicație ce permite găsirea de stații de alimentare și va fi disponibilă începând cu 2017. Noua deszoltată de UTA și dedicată FleetBoard Store va conduce şoferii către staţiile de alimentare care oferă în acel momentul cele mai avantajoase preţuri şi se află pe ruta lor, luând în considerare distanţa până la staţia respectivă de alimentare şi volumul actual de combustibil din rezervor.

Astfel, șoferii vor avea posibilitatea să alimenteze camionul într-un timp optim şi la cele mai avantajoase preţuri. Datorită interconectării informaţiilor cu privire la camion şi stațiile de alimentare în timp real, transportatorii își vor putea îmbunătăți managementul transporturilor, crescând astfel potențialul de eficientă.

UTA FuelGuide, aplicația dezvoltată special pentru FleetBoard Store

VEZI ȘI: Hankook a devenit furnizor oficial de anvelope pentru Scania

Pentru găsirea rapidă a celei mai apropiate şi avantajoase staţii de alimentare, UTA FuelGuide ia în calcul automat nu numai preţul motorinei, ci şi locaţia în care vă aflaţi. Pe ecranul noului FleetBoard DispoPilot Guide aceştia pot vedea dintr-o privire consumul de carburant, distanţa rămasă de parcurs, volumul de combustibil rămas în rezervor şi viteza medie înregistrată.

[perfectpullquote align=”full” cite=”Stefan Horst, Head of Marketing la UTA” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Aplicaţia preia planificarea rutei, iar şoferul nu mai trebuie să îşi facă gânduri cu privire la preţul combustibilului sau la momentul oportun pentru alimentare. Această rețea inteligentă oferă suport conducătorului autovehiculului, scade costurile şi creşte productivitatea transportului.[/perfectpullquote]

UTA FuelGuide poate fi testat în limba germană şi engleză la târgul IAA de la Hanovra până pe 29 septembrie la standurile Daimler FleetBoard şi MercedesService Card aflate în halele 14/15.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button