BusinessȘtiri

UTA își întărește echipa de management la nivel global

Începând cu luna octombrie, Edit Pljakic va prelua conducerea procesele de distribuție și va promova dezvoltarea de noi domenii de afacere.

Edit Pljakic are o experiență profesională de peste 10 ani în calitate de Controller și Business Developer în domeniul cardurilor de service. După absolvirea cu succes la Universitatea Johann Wolfgang Goethe din Frankfurt, economistul și-a început activitatea la Lufthansa AirPlus Servicekarten GmbH.

Acolo, în calitate de manager pentru investiții și finanțe, a sprijini mai întâi construcția internațională de noi filiale și sucursale. În afară de aceasta, Pljakic a elaborat analize pentru impozitarea firmei și pentru întrebări cu privire la regularizare ale tranzacțiilor din străinătate.

UTA își întărește echipa de management la nivel global

În 2009, domnul care în prezent are 34 de ani, a preluat în calitate de Controller răspunderea pentru unitatea internațională de distribuție de la Lufthansa AirPlus, avansând în 2012 în poziția de Senior Controller.

În decembrie 2013, Edit Pljakic s-a mutat în SUA, unde s-a ocupat de piața americană pentru AirPlus, în calitate de Business Developer și Business Controller și a sprijinit managementul cu expertiza sa.

[perfectpullquote align=”full” cite=”Volker Huber, CEO la UTA” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Ne bucurăm de faptul că Edit Pljakic va prelua conducerea distribuției și dezvoltarea afacerii. Dânsul dispune de abilități analitice excepționale în domeniul Controlling și este un cunoscător recunoscut în domeniul cardurilor de service.[/perfectpullquote]

În anul 2014, expertul în domeniul cardurilor de service s-a întors în Germania, în funcție de Head of Central Controlling la Lufthansa AirPlus. În această funcție, a condus departamentul central de control cu unsprezece angajați, a fost responsabil de managementul acționarilor și a implementat un sistem de raportare al indicatorilor la nivelul întregii firme.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button