UTA MultiBox acceptat în Tunelul Herren

UTA MultiBox acceptat în Tunelul Herren

Începând cu data de 1 decembrie 2015, UTA MultiBox poate fi folosit și pentru decontarea taxelor pentru Tunelul Herren din Germania.

Clienții UTA beneficiază în mod gratuit de acest serviciu suplimentar, prin care pot utiliza UTA MultiBox la nevoie pentru decontarea taxelor de drum aferente tunelului Herren.

Avantajele oferite de UTA MultiBox sunt multiple. În primul rând folosești un singur dispozitiv pentru colectarea taxei de drum pentru cinci sisteme în cinci țări (Spania, Franța, Portugalia, Tunelul Liefkenshoek și Tunelul Herren) și în viitorul apropiat taxa de drum din Belgia. De asemenea, ai o reducere de până la 13% în Franța, de până la 50% în Spania și de până la 26% la Tunelul Liefkenshoek din Belgia. Integrarea datelor legate de taxa de drum în facturarea obișnuită UTA, inclusiv a certificatului fiscal. Nu în ultimul rând, evaluarea deplasărilor singulare în software-ul de management al parcului de autovehicule UTA Drive & Save®.

UTA MultiBox acceptat în Tunelul Herren

UTA MultiBox vine cu numeroase opțiuni suplimentare, prin care clienții pot administra și mai eficient parcul de autovehicule, ca de exemplu, Vehicle Switch, localizarea în timp real, planificarea rutelor, avertismente sau raportări online.

Cei care au întrebari legate de UTA MultiBox, precum și cu privire la utilizarea acestuia în Tunelului Herren, pot lua legătura cu UTA România. De aici poti comanda UTA MultiBox.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker