Știri

UTA România a lansat dispozitivul BroBizz® Box

Cu ajutorul dispizitiv BroBizz® Box, UTA România oferă companiilor de transport o soluție nouă pentru decontarea taxelor de drum din Norvegia, Danemarca și Suedia.

Dispozitivul calculează și plătește taxele pentru utilizarea drumurilor, a tunelurilor, a podurilor și a feriboturilor din Norvegia, dar și taxele pentru utilizarea podurilor din Danemarca și Suedia. Dispozitivul BroBizz® permite clienților UTA să deconteze rapid taxele de drum în peste 50 de terminale de taxare.

De la 1 ianuarie 2015, autovehiculele comerciale din Norvegia cu greutatea totală de peste 3,5 tone trebuie să fie dotate cu un dispozitiv OBU pentru decontarea taxelor de drum. Începând de acum, cu ajutorul BroBizz®, șoferii pot trece de terminalele de plată a taxelor de drum mai repede și mai ușor.

UTA România a lansat dispozitivul BroBizz® Box

Dispozitivul garantează calcularea și plata automată a taxelor de drum, dar poate fi utilizat și pentru plata taxelor de tuneluri, de pod și de feribot din Norvegia și pentru plata taxelor de poduri precum podul Storebælt (Danemarca), podul Øresund (Danemarca-Suedia) sau podul Svinesund (Suedia – Norvegia). În Danemarca și Suedia, autovehiculele care cântăresc peste 12 tone trebuie să achite taxele de drum cu Eurovinieta, care se poate rezerva prin intermediul UTA.

[perfectpullquote align=”full” cite=”Iulian Alexe, Director General UTA România” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Noul dispozitiv BroBizz® este o dovadă a faptului că oferim clienților UTA din România cele mai noi și moderne soluții tehnice pentru optimizarea costurilor companiilor și pentru simplificarea operațiunilor făcute de către șoferi. Astfel, am adăugat încă un dispozitiv OBU în gama noastră de produse pe care le putem oferi clienților  ca soluție interoperabilă conform nevoilor acestora.[/perfectpullquote]

Un alt avantaj este faptul ca nu este necesară instalarea fixă a dispozitivului, deoarece acesta funcționează pe bază de baterii.  Astfel, mutarea acestuia de pe un autovehicul pe altul nu va reprezenta o problemă.

VEZI ȘI: Apple Watch Scania Edition, ceasul care are grijă de șofer

Clienții UTA care folosesc BroBizz® se pot bucura în multe locații de reduceri de până la 13% față de prețul plătit în numerar.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button