InfoTechȘtiriTransport 4.0

UTA Stationsfinder: Aplicație mobilă utilă pentru șoferi

Aplicația mobilă UTA Stationsfinder este un instrument util pe șoferii care caută o stație cu servicii partenere Union Tank Eckstein GmbH & Co. KG.

Aceștia pot alege stațiile de alimentare în funcție de prețurile la motorină și de serviciile oferite. De asemenea, cu aplicația UTA Stationsfinder aceștia pot obține date suplimentare privind toate punctele de acceptare selectate – fie sub forma unei liste, fie pe hartă.

Aplicația UTA Stationsfinder poate fi descarcată în mod gratuit pe telefoanele de tip smartphone cu sisteme de operare IOS (iPhone) și Android (Samsung, HTC, Sony, Google Nexus, LG, Huawei, Alcatel etc). Aplicația este disponibilă în engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, olandeză, maghiară, poloneză și română. Pentru a descărca aplicaţia în limba română, este necesar să setezi în română limba de utilitare a telefonului. Dacă se schimbă limba de utilizare a telefonului, aplicația va schimba și ea limba în mod automat.

UTA Stationsfinder: Aplicație mobilă utilă pentru șoferi

Staţiile Bestprice Optinet sunt disponibile exclusiv în Germania. Periodic, sunt selectate cele mai ieftine 1.000 stații de alimentare partenere UTA din Germania, în baza simbolului cu pompă roșie cu semnul procentual.

Dacă alegeți „Criterii şi servicii”, urmat de „Servicii”, poți seta filtrul pentru pompele cu debit mare. Vor fi afişate doar stațiile care oferă acest serviciu. Te rugăm să nu uiți să reconfigurezi toate setările dacă dorești indicarea și a altor stații.

Trebuie să știți că atunci când deschideți aplicația pentru prima dată, baza de date efectivă se descarcă în fundal. În cazul lipsei de recepție, actualizarea informaţiilor poate dura mai mult. În cazul stațiilor din afara teritoriului Germaniei, este posibil să nu fie disponibile toate informațiile. În prezent, aplicația UTA afişază doar prețurile la motorină.

Cum vă ajută aplicația UTA Stationsfinder?
În primul rând puteți să vizualizați toate stațiile de servicii partenere UTA din Europa, puteți afla prețurile la motorină de la fiecare staţie, puteți planifica ruta. De asemenea, aveți la dispoziție criterii de căutare individuală, numere de telefon pentru serviciile UTA cu o conexiune directă, în cazul unei defecțiuni a vehiculului sau pentru blocarea cardului. Nu în ultimul rând, sunteți la curent cu cele mai noi informații din piaţa transporturilor internaţionale prin fluxul de știri disponibil în aplicație.

Aplicația UTA Stationsfinder este gratuită și poate fi descărcată din App Store şi Google Play. Nu se percepe niciun cost pentru descărcare sau utilizare.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button