Uzina MAN din Steyr a produs camionul cu numărul 200.000

Uzina MAN din Steyr a produs camionul cu numărul 200.000

La începutul lunii mai, uzina MAN din Steyr (Austria) a aniversat producția camionului cu numărul 200.000 din seria TGL/TGM.

Din 2004, atunci când primele vehicule de pre-producție din seria TGL/TGM au ieșit de pe linia de asamblare și până în prezent, uzina MAN din Steyr a produs peste 200.000 de camioane din gama mică și medie.

Producția camionului cu numărul 200.000 înseamnă enorm, această cifră fiind nu numai o dovadă a capacității germanilor ci și o motivație pentru munca acestora.

Clientul camionului MAN cu numărul 200.000 este producătorul de bere Stiegl din Austria, un partener de lungă durată al constructorului german din Munchen.

De asemenea, Stiegl este partener în consortiul Consiliului pentru Logistică Durabilă (CNL), care, în toamnă, va primi 9 camioane TGM cu propulsie electrică, dezvoltate și produse de MAN la uzina din Steyr, pentru a fi testate în operațiuni reale de transport.

Chiar dacă MAN a anunțat că va produce camioanele electrice TGX și TGM la Steyr, activitatea principală a uzinei va rămâne producția camioanelor din segmentul ușor și mediu.

VEZI ȘI: El Dorado-ul șoferului profesionist este mai aproape de Europa de Vest

Începând cu 2015, uzina MAN din Steyr a primit competențe noi, astfel că, aici se produc și vehicule comerciale grele cu destinație specială.

 

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.