EconomicTop News

Uzina Scania din Angers a livrat camionul cu numărul 300.000

Uzina producătorului suedez Scania din Angers (Franța) a atins o nouă bornă de producție de la deschiderea sa în iunie 1992.

În mai, producătorul suedez a livrat către compania de transport Comaldis camionul cu numărul 300.000 produs în uzina franceză, un cap tractor 6×2 cu cabină S, propulsat de un motor V8 care dezvoltă 770 CP, cuplat la o transmisie GC33.

Uzina Scania din Angers a livrat camionul cu numărul 300.000

Cheile camionului au fost înmânate de oficialii Scania lui Fabrice Cicirko, CEO Comaldis.

Contract de întreținere și finanțare Scania

Camionul beneficiază de un contract de întreținere și reparații, precum și de finanțare prin Scania Finance. De altfel, este pentru prima dată când compania franceză de transport a achiziționat un camion cu finanțarea Scania, care i-a acordat condiții de finanțare interesante. „În mod normal, ne finanțăm camioanele prin banca noastră obișnuită”, spune Fabrice Cicirko, CEO Comaldis.

VEZI ȘI: Volvo Trucks începe să folosească oțel produs fără combustibil fosil

Înființată în 2001, Comaldis este specializată în transportul paletizat și în grupaj. Este situată în Vernouillet în Eure-et-Loir și în apropiere de Compiègne în Oise.

Flota Comaldis este alcătuită din aproximativ 40 de ansambluri, majoritatea transportoare. În iulie, transportatorul va primi încă un camion Scania alimentat cu gaz. Astfel, numărul de camioane Scania din flota companiei franceze va ajunge la zece.

Din aceeași categorie...

Back to top button