Uzina Volkswagen din Września a ajuns la 200.000 de unități produse

Uzina Volkswagen din Września a ajuns la 200.000 de unități produse

Uzina Volkswagen Autovehicule Comerciale din Września, Polonia, a ajuns la 200.000 de vehicule produse în doar 39 de luni de la deschidere.

Producția la uzina din Września a început în luna septembrie a anului 2016, iar pe liniile de asamblare ale fabricii din Polonia au fost produse utilitarele Volkswagen Crafter și MAN TGE.

Exemplarul cu numărul 200.000 este un Volkswagen Crafter Panel Van echipat cu motorul diesel de 2.0 litri de 177 de cai putere și cutia manuală cu șase trepte. Exemplarul este vopsit în culoarea Deep Ocean Blue și va merge la compania poloneză Zielona Gora.

VEZI ȘI: Șoferi de camion atacați de doi hoți pe autostrada A 2 în Germania

Conform reprezentanților Volkswagen Vehicule Comerciale, din 2016 și până astăzi, uzina din Września a produs 172.600 de unități Crafter și 27.400 de exemplare MAN TGE. După cum deja știți, cele două modele sunt produse pe aceeași platformă.

„Suntem încântați că uzina noastră din Września a ajuns la borna 200.000 de unități. Volkswagen Crafter a demonstrat de-a lungul timpului că este un model de încredere care susține afacerile”, a declarat Christiane Engel, directorul uzinei din Września.

De la începutul anului și până la finalul lunii octombrie, livrările modelului Crafter au crescut la nivel global cu 25.2%, totalizând 56.400 de unități.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.