Știri

Uzina Września din Polonia a demarat producția lui e-Crafter

Producția versiunii electrice Volkswagen e-Crafter a demarat la uzina din Września, Polonia. După aproximativ doi ani în care fabrica poloneză a împărțit producția lui Crafter cu cea din Germania, acum a venit momentul în care uzina Września să se ocupe complet de modelul utilitar.

„Uzina din Września este una dintre cele mai moderne fabrici din industria auto. Încă din 2016, momentul în care a intrat în acțiune, am continuat să dezvoltăm ariile de expertiză. Atât uzina din Września, cât și modelul Crafter, produs în Polonia în toate versiunile sale, reprezintă două blocuri importante pentru brand-ul Volkswagen Vehicule Comerciale”, a declarat Dietmar Mnich, șeful comitetului executiv Volkswagen Poznan.

Uzina Września din Polonia a demarat producția lui e-Crafter

Volkswagen e-Crafter este soluția ideală pentru transportul urban. Autonomia și modul în care se încarcă bateria îl fac un model dezirabil pentru oraș și pentru livrările de tip last-mile. În plus, așa cum este și normal, e-Crafter aduce beneficii și mediului: emisii zero, fără gaze de evacuare și un sistem electric de propulsie foarte silențios.

Iar toate aceste lucruri au impact pozitiv asupra vieții oamenilor din orașe

„Este un succes important să putem fabrica versiunea electrică a lui Crafter. Primăvara trecută, primul MAN eTGE (vărul lui e-Crafter) a pășit pentru prima dată pe liniile de fabricație din Września. Pentru trecerea la noul e-Crafter, am adaptat liniile de producție și am oferit un training suplimentar angajaților. Am trecut cu brio de toate testele interne de calitate. Acum, tot ce ne dorim este să producem un număr cât mai mare de utilitare electrice la Września”, a complatat Stefanie Hefels, managerul uzinei din Września.

VEZI ȘI: Chronopost a comandat 420 de Volkswagen e-Crafter

În Polonia, angajații care lucrează cu sisteme electrice cu tensiuni mai mari de 1 kV sunt obligați să treacă niște teste suplimentare. Iar în ultimii trei ani, Volkswagen Poznan a pregătit peste 2.000 de astfel de sesiuni de training, astfel încât angajații să poată obțină permisele necesare.

Din aceeași categorie...

Back to top button