ȘtiriUtilitare ușoare

V-Class AMG Line și Marco Polo Edition în premieră la un târg de ambarcațiuni

Mercedes-Benz Vans participă în premieră cu modelele V-Class AMG Line și Marco Polo Edition la boot 2017, cea mai mare expoziție de ambarcațiuni și echipament pentru sporturi nautice din lume.

În ultimii ani, divizia de comerciale ușoare a celor de la Mercedes-Benz și-a îmbunătățit în mod semnificativ angajamentele în domeniul sporturilor nautice, în special surfing. Pentru acest an, Mercedes-Benz a decis să participe în premieră cu V-Class AMG Line și Marco Polo Edition în cadrul celei mai mari expoziții de ambarcațiuni și echipamente pentru sporturi nautice de la Düsseldorf.

V-Class AMG Line și Marco Polo Edition în premieră la un târg de ambarcațiuni

Hala 2 a expoziției germane s-a transformat în punctul de întâlnire pe timp de iarnă al suferilor. Piesa de rezistență a acesteia este un val static de 10 metri înălțime unde vizitatorii sunt invitați să încerce surfing-ul indoor. Barurile pe plajă respectiv cele mai recente tendințe de modă și placi de surf întregesc imaginea standului „Surfers Village”, unde sunt expuse și cele două modele Mercedes-Benz V-Class AMG Line și Marco Polo Edition aduse de Mercedes-Benz.

VEZI ȘI: Juncker și-a reafirmat susținerea pentru introducerea salariului minim european

Pentru a da culoare standului său, Mercedes-Benz a adus-o pe Sonni Hönscheid, ambasador al mărcii germane și campioană mondială Stand-Up Paddling (SUP). Aceasta oferă suport ca expert al evenimentelor și competițiilor de surfing desfășurate în interior.

În ceea ce privește modelele Mercedes-Benz V-Class AMG Line și Marco Polo Edition, acestea sunt un companion ideal pentru cei activi care ibesc ieșirile în natură, practică sporturi nautice și iubesc vacanțele.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button