Camioane

Vacanțe cu stil la bordul lui Magellano Edition 1

Bazat pe Actros 1842, Magellano Edition 1 este genul ăla de camion pe care-l cumperi pentru a pleca prin lume și a te deconecta de la tot.

Dacă îți place să călătorești cu stil, ca un boss cum ar fi spus Dem Rădulescu, iar pentru asta ești dispus să plătești peste 680.000 euro, atunci Magellano Edition 1 bazat pe Actros 1842 este alegerea potrivită.

Vacanțe cu stil la bordul lui Magellano Edition 1

Nu este prima dată când scriem pe infotrucker.ro de vehicule recreaționale, însă cele derivate din camioane sunt speciale, așa cum este cazul lui Magellano Edition 1.

Actros GigaSpace cu două axe ce stă la baza acestui motorhome are un ampatament de 6.10 metri, o lungime de 10.60 metri, o înălțime de 3.99 metri și lățime de 2.50 metri, care poate fi extinsă prin intermediul a două secțiuni glisante.

Magellano Edition 1 este propulsat de un motor OM 471 de 12.7 litri cu șase cilindri în linie ce dezvoltă 420 CP, suficienți pentru a transporta întreg „apartamentul de lux” către cele mai tari destinații de vacanță. Din cauza spațiului restrâns, rezervorul de combustibil este de 390 litri.

De asemenea, camionul are o greutate totală de 16 tone, putându-i-se cuplată și o remorcă de 3.5 tone.

Pentru a obține o greutate proprie cât mai mică, pereții lui Magellano Edition 1 au fost fabricați din panouri tip sandwich din fibră de sticlă cu grosimea 50 mm.

Interiorul este o adevărat simfonie de materiale premium moderne și tehnologii hi-tech, în care lemnul și aluminiul se îmbună armonios. Spațiul de zi este în formă de U și are o masă la care pot sta până la 8 persoane.

VEZI ȘI: FleetBoard și Mercedes-Benz merg pe soluția de cloud Microsoft Azure

În cazuri speciale, spre exemplu, atunci când te cerți cu soția, amanta sau prietena, masa poate fi utilizată și ca pat având dimensiunile 1.40 x 2.20 metri. Dormitorul este utilat cu un pat dublu de 1.80 x 2.00 metri. Deasupra cabinei se mai află un pat rabatabil de 200 x 150 cm pentru alți pasageri.

Unul din elementele care marchează opulența de la bordul acestui motorhome este încălzirea prin pardoseală. De asemenea, camionul are radiatoare electrice și sistem de climatizare.

Vacanțe cu stil la bordul lui Magellano Edition 1

Spațiul interior este completat cu o baie cu chiuvetă, toaletă și duș. Astfel, pasagerii pot renunța fără probleme la instalațiile sanitare ale locului de campare, deoarece baia din interior transformă vehicul recreațional într-un mediu confortabil.

Bucătăria desfășurată pe o lungime de 2.60 metri este echipată cu un frigider de 180 litri, un congelator de 70 litri, o plită cu două arzătoare pe gaz, cuptor, grătar, cuptor cu microunde și un blat de marmură.

Distracția la bordul lui Magellano Edition 1 este întreținută de două televizoare. Sistemul audio, sisteme prin satelit și accesul la Internet sunt aproape de la sine înțelese.

Fără doar și poate Magellano Edition 1 are un aspect exterior spectaculos, la bordul căruia nu doar șoferul stă pe fotoliu, ci și pasagerul din dreapta.

În funcție de dotări, masa proprie a motorhome-ului este de până la 16 tone, fiind cu două tone mai ușor decât masa maximă admisă. Alte 3.5 tone pot fi remorcate folosind un dispozitiv de cuplare al remorcii.

Gata? V-am deschis apetitul de vacanță?

Din aceeași categorie...

Back to top button