SportȘtiri

Emisiunea Fifth Gear la Sibiu Rally Challenge

Vali Porcisteanu revine in acest final de saptamana in intrecerile interne de raliuri cu prilejul Sibiu Rally Challenge, acolo unde il va avea copilot pe Jonny Smith, unul din prezentatorii Fifth Gear.

Competitia, care se va desfasura in perioada 20 – 23 august, are drept principal punct de atractie specialele derulate pe cel mai spectaculos drum din tara, Transfagarasan. Vali Porcisteanu a intrat deja in cartea de istorie a raliurilor din Romania. Este cel mai tanar castigator al titlului national absolut si singurul pilot recompensat cu un trofeu la care ravnesc inclusiv nume de referinta pe plan continental, Colin McRae Flat Out Trophy. In plus, succesul sau din 2011 reprezinta ultimul triumf al unui roman in intrecerea interna.

Dupa o pauza de mai bine de un an, Vali revine pe probele speciale, urmand sa ia startul in Sibiu Rally Challenge, festivalul sporturilor cu motor care include si etapa a sasea a Campionatului National de Raliuri Dunlop. Aceasta este prima sa aparitie in intrecerile de raliuri dupa demararea campaniei „Lipeste-te de #valiporcisteanu”, un proiect care vine in intampinarea celor care doresc sa-si promoveze imaginea sau sa sustina echipajul #125 in sezoanele 2015-2016. Alegerea nu este intamplatoare, Sibiu Rally Challenge fiind, de altfel, primul partener al pilotului in acest demers.

Emisiunea Fifth Gear la Sibiu Rally Challenge

Ma bucur ca revin in competitiile oficiale si le multumesc tuturor partenerilor care au facut posibil acest lucru. Sunt extrem de fericit ca o fac la Sibiu, pentru ca aceasta intrecere reprezinta o borna importanta a carierei mele ca urmare a faptului ca aici obtineam in 2013 unul dintre cele mai importante trofee din cariera, Colin McRae FlatOut Trophy. Sunt convins ca asa cum s-a intamplat mereu aici, la intreceri vor asista zeci de mii de fani, si le promit ca voi contribui si eu la reusita spectacolului intr-o competitie in care am drept principal obiectiv reacomodarea cu ritmul de concurs, a declarat Vali.

Porcisteanu va lua startul cu un Mitsubishi Lancer Evo 9 de Clasa 3. Masina, model 2006, a fost refacuta complet, Vali implicandu-se serios in acest proiect. Surpriza o reprezinta copilotul sau, campionul national din 2011 urmand sa-l aiba in dreapta pe Jonny Smith, unul dintre prezentatorii emisiunii „In viteza a cincea / Fifth Gear”. Cei doi vor participa si la mai multe activitati organizate de History in Piata Mare din Sibiu.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button