AutoȘtiri

Valoare reziduală crescută pentru noul Hyundai Tucson

Noul Hyundai Tucson va avea cea mai bună valoare reziduală din clasa din care face parte, conform unor studii independente realizate în Europa.

Analiza, efectutata pe primele cinci pieţe din regiune, susţine o creştere cu 8% a valorii, după o perioadă de utilizare de trei ani, faţă de versiunea precedentă. Cercetarea a fost realizată în Germania, Italia şi Spania de către EurotaxGlass, în Franţa de publicaţia L’Argus, iar în Marea Britanie de către CAP Automotive. Toate studiile au relevat valori reziduale impresionante pentru noul Tucson.

Datele evidenţiază ca, în medie, noul Tucson îşi va menţine 49% din valoarea iniţială după trei ani, cu 8% mai mult decât predecesorul său. Rapoartele susţin ca modelul se va situa deasupra mediei segmentului C, pe toate cele cinci pieţe, păstrându-şi cu 2,4% mai mult din valoare după aceeaşi perioadă.

Valoare reziduală crescută pentru noul Hyundai Tucson

Printre atuurile modelului Hyundai se numără: pachetul de cinci ani garanţie fără limită de kilometri, care contribuie la consolidarea percepţiei de calitate, spaţiul interior generos, dar şi dotările de confort. Noul Tucson a obţinut note mari şi pentru designul exterior, depăşindu-şi concurenţii direcţi.

Cu noul Tucson, facem un pas important înainte. Designul, tehnologia, dar şi pachetul Hyundai de cinci ani garanţie fără limită de kilometri au un efect pozitiv asupra valorii reziduale, conferind modelului un mare avantaj, a declarat Adrian Porter, Director Flote şi Remarketing Hyundai Motor Europa.

Conceput şi produs în Europa, noul Tucson se comercializează în acest moment în regiune. Designul este completat de un pachet atrăgător de tehnologii pentru confort. Modelul a fost dezvoltat pentru a consolida succesul mărcii în clasa SUV, segment pe care Hyundai a vândut peste 1,2 milioane de autovehicule în Europa.

Spre exemplu, pe piața din Germania conform celor de la EurotaxGlass, noul Hyundai Tucson se poziționează în față unor modele precum Volkswagen Tiguan, Nissan Qashqai sau Ford Kuga. Și în Marea Britanie, Franța Italia sau Spania noul Hyundai Tucson se poziționează în fața unor modele precum Mazda CX-5, Renault Kadjar, Peugeot 2008, Kia Sportage sau Tiguan.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button