TehnologieTop News

ValueFit BLADE, noua serie de lămpi auxiliare cu LED pentru camioane de la HELLA

Noua serie de lămpi auxiliare pentru camioane HELLA ValueFit BLADE este disponibilă în 18 versiuni diferite.

HELLA a lansat noua serie de lămpi auxiliare cu LED pentru camioane ValueFit BLADE. Grupurile țintă sunt în primul rând camioanele, dar și pasionații de off-road, care pot crea un design luminos individual pentru vehiculele lor.

Noua serie de lămpi auxiliare completează portofoliul existent de lămpi auxiliare HELLA și oferă o intrare unică în lumea iluminării cu LED a vehiculelor.

Siguranță, performanță ridicată de iluminare și un aspect atrăgător

Noua serie de lămpi auxiliare BLADE combină funcționalitatea și designul într-un singur produs. Un element cheie este lumina de poziție cu LED distinctivă, sub forma unui contur ascuțit. Atunci când este pornită, semnătura luminoasă asigură astfel un design luminos caracteristic, cu o valoare de recunoaștere ridicată atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Noua serie de lămpi auxiliare cu LED pentru camioane de la HELLA

Mai presus de toate, lumina de poziție de culoare chihlimbarului pentru utilizare off-road iese în evidență și atrage atenția.

18 versiuni disponibile

Noile lămpi auxiliare cu LED pentru camioane sunt disponibile în 18 versiuni diferite, de exemplu ca fază lungă cu numărul de referință 25 sau 50 și iluminarea diferită a drumului asociată. În plus, lămpile sunt disponibile în dimensiuni de 7″ și 9″, formă rotundă sau pătrată și lumină de poziție albă sau chihlimbar.

Noua serie de lămpi auxiliare cu LED pentru camioane de la HELLA

Versiunile rotunde sunt, de asemenea, disponibile cu carcasă cromată sau neagră. Ca accesoriu pentru aplicațiile off-road, sunt disponibile și capace de acoperire din plastic negru în dimensiunile de lămpi potrivite, prin care poate fi recunoscut conturul luminii de poziție distinctive.

VEZI ȘI: Ecoled III, cea mai nouă lampă spate pentru semiremorci de la Aspöck

Toate lămpile auxiliare HELLA ValueFit BLADE sunt conforme cu clasele de protecție IP 69K și IP67 și sunt proiectate pentru tensiunea nominală de 12 și 24 de volți. Acest lucru le face potrivite pentru camioane și vehicule de teren.

Din motive legale, lumina de poziție de culoare chihlimbar este strict pentru utilizarea în off-road.

Din aceeași categorie...

Back to top button