VanDOit a transformat un dubă Ford Transit AWD într-o autorulotă

VanDOit a transformat un dubă Ford Transit AWD într-o autorulotă
VanDOit, o companie din Missouri specializată în modificarea utilitarelor, au transformat un model Ford Transit AWD într-o autorulotă.

Ford are în ofertă o versiune Transit AWD. Deși nu este la fel de capabilă precum una cu variantă 4WD, versiunea producătorului american oferă ceva mai multă libertate de mișcare în teren accidentat.

VanDOit a transformat un dubă Ford Transit AWD într-o autorulotă

Dar pentru cei care își doresc cu adevărat să petreacă și mai mult timp în aer liber, pot opta pentru o autorulotă. Ford Trasit AWD a fost transformat de VanDOit, o companie din Missouri specializată în modificarea utilitarelor.

Cei de la VanDOit mizează pe modularitate, motiv pentru care autorulota bazată pe Ford Transit poate fi transformată oricând într-o utilitară clasică.

Americanii au pregătit o serie de pereți versatili și alte componente de tip plug-and-play. Aici trecem sectorul pentru bucătărie, patul, încălzitoarele și rezervoarele pentru apă. Așa cum aminteam și anterior, toate acestea pot fi scoase cu ușurință atunci când proprietarii au nevoie de tot spațiul oferit de utilitara Ford.

VEZI ȘI: Transportatorii francezi vor organiza baraje pentru blocarea camioanelor străine

Cu toate acestea, lucrurile de la interior nu arată la fel de bine precum cele integrate într-o autorulotă clasică. Totuși, trebuie apreciat faptul că soluția celor de la VanDOit poate fi utilizată și într-un concediu prelungit în natură, dar și în viața de zi cu zi.

Conform oficialilor VanDOit, prețul pentru o transformare ca aceasta începe de la 59.800 de dolari și ajunge până la 108.800 de dolari.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.