Varianta revizuită a lui Chevrolet Silverado primește un nou motor V8

Varianta revizuită a lui Chevrolet Silverado primește un nou motor V8
Chevrolet a prezentat o versiune îmbunătățită a lui Silverado HD. Pick-up-ul constructorului american primește un motor V8 nou, dar și ceva mai multă putere.

Conform declarațiilor făcute de producătorul american, acum Silverado HD poate tracta până la 16 tone, cu aproape 200 de kilograme mai mult decât declară RAM pentru versiunea 3500. Un alt lucru important este faptul că această îmbunătățire a crescut cu peste 50% față de vechea generație Silverado HD.

Varianta revizuită a lui Chevrolet Silverado primește un nou motor V8

Chevrolet mai spune că Silverado HD este acum mai lung, mai lat și mai înalt, iar amptamentul a crescut și el.

VEZI ȘI: Ford prezintă seria F Super Duty cu noul motor V8 de 7.3 litri

O altă modificare importantă o constituie introducerea unui nou motor V8 pe benzină de 6.6 litri cu 0.6 litri mai mult față de versiunea anterioară. Motorul produce 401 cai putere și 629 Nm.

Cei care preferă un diesel vor avea în continuare la dispoziție propulsorul V8 de 6.6 litri Duramax care oferă 445 de cai putere și 1.234 Nm. Cutia automată cu zece trepte a fost și ea îmbunătățită, iar suspensiile au trecut și ele printr-o serie de modificări pentru a putea face față unor încercări și mai grele.

Alte noutăți sunt următoarele: 15 camere video ca parte a sistemului de tractare, aplicații moderne integrate la nivelul sistemului multimedia, auto park brake assist, grade hold assist și trailer sway control.

Follow #infotrucker