Știri

Vechile terminale Toll Collect nu mai pot fi utilizate pentru plata taxei de drum în Germania

Începând cu 28 mai 2018, vechile terminale Toll Collect (din benzinării) nu mai pot fi utilizate pentru efectuarea plății taxei de drum din Germania.

Deoarece vechile terminale Toll Collect au fost scoase din serviciu, începând cu data mai sus menționată, plata a taxei de drum este posibilă prin noua metodă de conectare manuală la noile terminale de taxare, pe site-ul Toll Collect sau utilizând aplicația mobilă.

Vechile terminale Toll Collect nu mai pot fi utilizate pentru plata taxei de drum în Germania

În mod particular, Toll Collect recomandă utilizarea aplicației mobile, deoarece acesta oferă companiilor de transport și șoferilor de camion cea mai mare flexibilitate posibilă pentru conectarea manuală.

Aplicația permite conectarea directă dintr-un vehicul parcat în orice moment al zilei sau al nopții, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă la Toll Collect.

De asemenea, prin intermediul aplicației clienții neînregistrați își pot crea un cont, unde, își pot salva date despre vehiculele și rutele, care vor fi disponibile și atunci când aceștia se vor conecta de la un terminal de plată sau pe site-ul Toll Collect.

Aplicația poate fi utilizată și de clienții înregistrați la Toll Collect. Asta înseamnă că aceștia vor putea accesa datele despre vehicul de pe portal prin intermediul aplicației.

VEZI ȘI: Raben Group a deschis un nou centru logistic în Cehia

Aplicația Toll Collect este disponibilă în patru limbi (germană, engleză, franceză și poloneză) pentru sistemele de operare Android, iOS și Windows Phone și poate fi descărcată gratuit din magazinele de aplicații Android App Store, iOS App Store, Windows Phone App Store.

Pentru a ajuta clienții să plătească cu ușurință prin intermediul smartphone-ului sau tabletei, Toll Collect a introdus, de asemenea, serviciul Paysafecard ca un substitut pentru bani.

Paysafecard este disponibil la mai multe chioșcuri, la oficiile poștale și online.

Desigur, clienții pot plăti taxa de drum din Germania cu toate celelalte metode de plată recunoscute sau salvate.

Din aceeași categorie...

Back to top button