Camioane

Vechiul MAN TGX devine VW Meteor, pe piața din America de Sud

Compania Volkswagen Caminhões e Ônibus a prezentat VW Meteor, bazat pe generația anterioară MAN TGX, proaspăt înlocuită în Europa.

Compania Volkswagen Caminhões e Ônibus, care reprezintă grupul Volkswagen pe piața din America de Sud, a prezentat oficial gama de vehicule comerciale grele VW Meteor.

Vechiul MAN TGX devine VW Meteor, pe piața din America de Sud

Bazat pe generația anterioară MAN TGX, înlocuitorului lui VW Constellation pe piață sud-americană va fi comercializat sub marca Volkswagen. Probabil, cel mai mare model VW de pe piață.

VEZI ȘI: Camioanele cu LNG sunt mai eficiente decât cele diesel

VW Meteor nu va fi prezentat pe nicio altă piață, iar în America de Sud va fi disponibil pentru moment doar în Brazilia, acolo unde este și construit. Modelul este echipat cu motorul D26, cu șase cilindri, luat tot de la MAN, dar care este produs tot în Brazilia.

Clienții pot opta pentru versiunile de 460 sau 520 CP, cu o cutie de viteze automată Traxon cu 12 sau 16 trepte. Interiorul este de la generația anterioară MAN TGX, iar logo-ul de pe volan confirmă că este vorba totuși de un Volkswagen.

Grupul Volkswagen nu vrea să scoată marca MAN de pe piață ci va încerca să creeze o piață pentru ambele modele și versiuni de modele.

Din aceeași categorie...

Back to top button