Camioane

Veenplant a început operațiunile cu un Scania 530S 6×2 V8

Recent, Veenplant din Andel a demarat operațiunile cu un Scania 530S 6×2*4 V8.

Și ca să fie cât mai simplu să-l recunoști, compania a ales să picteze capul tractor într-un mod special: Rico Verhoeven, supranumit regele kickboxingului se află pe ambele părți ale camionului.

Veenplant a început operațiunile cu un Scania 530S 6x2 V8

„În opinia mea, Scania este cel mai bun brand. Iar un camion atât de bun merita un design special”, a declarat proprietarul John Kwetters.

Compania Veenplant este cunoscută pentru faptul că iubește să picteze camioanele sale cu oameni importanți. Mai întâi au fost Max Verstappen și Ayrton Senna. Acum este Rico, iar toți cei care au dat nas în nas cu camionul Veenplant spun că e imposibil să nu-l observi și să-i admiri tușele atent lucrate.

„Rezultatul este fantastic, iar camionul se conduce excelent”, a completat reprezentantul mărcii.

Airbrush-ul a fost realizat în colaborarea de EBO van Weel și Cranen Fleetservice.

Veenplant a început operațiunile cu un Scania 530S 6x2 V8

Deși nu deține o flotă numeroasă – cinci camioane – toate sunt produse de Scania. Iar compania are doar cuvinte de laudă la adresa firmei scandinave. Veenplant nu este mulțumită doar de fiabilitatea oferită, ci apreciază și confortul livrat de camioanele Scania. În plus, aceștia menționează că partea de mentenață a reprezentat întodeauna un punct forte în alegerea camioanelor flotei.

VEZI ȘI: Danemarca respinge întoarcerea remorcilor în țară la 8 săptămâni

„Sunt profesioniști pe care îi găsești zi și noapte la datorie. Și nu doar în regiunea noastră, ci la nivel internațional. Iar pentru noi asta e extrem de important. În cazul în care rămânem în drum în Anglia știm sigur că asistența va interveni imediat pentru a pune camionul în mișcare”, au completat reprezentanții mărcii Veenplant.

Veenplant a început operațiunile cu un Scania 530S 6x2 V8

Veenplant livrează plante de grădină, plante decorative și alte tipuri de plante în Marae Britanie. Multe dintre ele sunt crescute chiar în Andel, iar restul ofertei este colectată de la producători locali.

Afacerea este condusă de frații Kwetters, iar totul merge excelent în ciuda faptului că echipa numără doar 10 oameni.

„Este o muncă grea, mai ales în senzon, însă atmosfera e excelentă. Ne distrăm. Trebuie să ai grijp de oameni și să-i tratezi cu respect, de aceea am și ales să le oferim camioanele Scania”, a completat John Kwetters.

Din aceeași categorie...

Back to top button