Vehicule comerciale rulate pentru orice buget la ediția de toamnă Camion Fest 2018

Vehicule comerciale rulate pentru orice buzunar la ediția de toamnă Camion Fest 2018
Peste 200 de vehicule comerciale rulate multimarcă cu prețuri între 3.000 de euro și peste 55.000 de euro expuse în cadrul Camion Fest 2018.

Noutatea ediții de toamnă a evenimentului tradițional organizat de Cefin Trucks a constat în prezentare unei game largi de vehicule comerciale rulate, de la camioane de internațional, până la basculante și vehicule specializate, atât premium cât și de buget, cu prețuri ce au variat între 3.000 de euro și peste 55.000 de euro.

Vehicule comerciale rulate pentru orice buget la ediția de toamnă Camion Fest 2018

De asemenea, primii cinci cumpărători din cadrul târgului vor primi un premiu special, mai exact, un voucher cadou la un hotel de 4 stele din Poiana Brașov.

Ca de fiecare dată, Cefin Trucks a pregătit și o gamă variată de oferte speciale pentru clienții săi, alături de camioane premium, refinanțabile, fiind oferite reduceri de pâna la 2.000 de Euro.

Astfel, cei care sunt în cautarea unui vehicul comercial rulat trebuie să știe că în cadrul târgului sunt expuse peste 200 de autotractoare, semiremorci, basculante, betoniere și utilaje de construcții la prețuri cuprinse între 3.000 și peste 55.000 de euro.

Printre vedetele târgului din această toamnă se numără 3 unități DAF XF fabricate între 2006 și 2009, un Renault Magnum produs în 2010, o basculantă Volvo FMX din 2011, respectiv câteva unități Mercedes-Benz Actros și MAN TGX din 2010.

Pentru Cefin Trucks, târgul Camion Fest reprezintă o bună oportunitate de consolidare a relației cu clienții și crearea unei interacțiuni pe zona de vehicule comerciale.

VEZI ȘI: Petrom înregistrează cele mai mari vânzări la carburanți în zilele de vineri

“Prin această serie de evenimente dorim să subliniem încă o dată calitatea serviciilor Cefin Trucks. Suntem convinși că ne poziționăm printre cele mai mari companii specializate în livrarea de vehicule comerciale și ne bucurăm să anunțăm creșterea vânzarilor cu aproximativ 20% și în 2018 comparativ cu 2017” spune Paul Draniceanu, Director Divizia Vehicule Comerciale Rulate Cefin Trucks.

Cefin Trucks își așteaptă vizitatorii până pe 13 Octombrie la ora 14:00, când acesta se va închide.

Follow #infotrucker