Vehicule rulate pentru orice buzunar în cadrul OK Trucks Open Days

Vehicule rulate pentru orice buzunar în cadrul OK Trucks Open Days
În perioada 23-24 noiembrie 2018, OK Trucks organizează la sediul din Pantelimon evenimentul “100 de camioane pentru 100 de ani”.

OK Truck Open Days se adresează tuturor celor interesați de achiziția unui vehicul rulat certificat și se distinge printr-o ofertă variată de peste 200 de vehicule.

Vehicule rulate pentru orice buzunar în cadrul OK Trucks Open Days

OK Trucks pune la dispoziția clienților săi un stoc de vehicule rulate format atât din capete tractor ale mărcilor de top din industrie, Volvo, Mercedes-Benz, MAN, IVECO, DAF, Renault-Trucks, cât și vehicule comerciale de tip van, Mercedes-Benz, Ford și altele.

CamioaneVedetele evenimentului sunt Stralis Euro VI, vehicule aproape noi, cu un număr mic de kilometri, verificate, inspectate și cu documentele la zi.

De asemenea, clienții vor avea de ales dintre 25 de IVECO Daily, cu diferite caroserii, aproape noi cu maxim 1.500  km rulați, din 2016, la un preț accesibil.

Acestea au ca și avantaj fata de vehiculele noi faptul ca pot fi livrate imediat, iar diferenta de preț este una consistentă.

Desigur, din cadrul unui asemenea eveniment nu aveau cum să lipsească ofertele de finanțare pentru vehiculele Stralis Euro VI sau Daily cu un avans de doar 5%, la o dobanda de 3.99%, pe o perioada maximă de 5 ani, și doua luni de grație.

De asemenea, OK Trucks vor avea reduceri anunțate pe loc la toate vehiculele expuse.

Ce garanție primesc clienții la achiziția unui vehicul rulat OK Trucks?
Atunci când un client achiziționează un vehicul rulat de la OK Trucks, acesta poate fi sigur că intră în posesia unui vehicul care a fost inspectat înainte de vânzare, are documentația completă și este gata de drum.

În funcție de anumiți parametrii, an de fabricație, kilometri etc. OK Trucks oferă și un serviciu de garanție numit Driveline, iar pentru vehiculele care nu se încadrează în această garanție, vânzătorul oferă un serviciu de asistență internațională 24/7, (toata UE + Turcia și Ucraina) numit Mobility Care.

VEZI ȘI: Trei dintre cele mai spectaculoase târguri de Crăciun din Europa

Acesta asigură asistența în cazul în care un client întampină o defecțiune care îi imobilizează complet vehiculul, Stralis, Daily sau Eurocargo.

Un service mobil se va deplasa la locul defecțiunii, iar dacă aceasta nu poate fi reparată imediat, vehiculul este tractat până la cel mai apropiat service certificat IVECO, fiind acoperită orice defecțiune de până la 5.000 de euro.

Proveniența vehiculelor OK Trucks
Vehiculele OK Trucks provin atât din tranzacții Trade in/Buy-back, cât și de pe piața liberă, parcul fiind compus din vehicule aproape noi, după 2011.

Înainte să fie achiziționate sau primite prin programele Trade in/Buy-back, acestea sunt verificate și inspectate. Pentru vehiculele din categoria Premium, OK Trucks folosește serviciile Dekra pentru a verifica aceste vehicule, până la cel mai mic detaliu.

Vehicule pentru orice buzunar
În funcție de caracteristicile lor specifice, precum vechimea, kilometrajul, gradul de uzură a pneurilor și intervențiile de reprocesare, vehiculele sunt clasificate în 3 categorii diferite – Premium, Comfort și Basic – pentru a satisface în mod optim necesitățile clienților.

Cele mai vândute vehicule grele rulate din parcul OK Trucks sunt IVECO Stralis Euro V EEV.

În ultimul an, OK Trucks a avut o prezență foarte bună pe piața, vedeta vânzărilor din 2018 fiind modelul IVECO Daily, în toate versiunile sale (furgon, dubă și platformă cu obloane).

Follow #infotrucker