ȘtiriTop News

Vehiculele de control ale BAG au un nou aspect

Începând din noiembrie, vehiculele de control rutier ale Biroului Federal pentru Transportul de mărfuri (BAG) vor întâmpina șoferii de camion în trafic cu un nou aspect.

Prezentat pe 5 noiembrie, noul aspect este rezultatul muncii intense de dezvoltare și face vehiculele de control ale BAG mai vizibile și mai ușor de recunoscut, chiar și în trafic aglomerat, vizibilitate scăzută sau condiții meteo nefavorabile.

Un element definitoriu al noului design este autostrada stilizată, principalul domeniu de activitate al BAG, pe toate laturile vehiculului. Benzi curbate dinamic de culoare albastră pe toate părțile vehiculului pe o suprafață mare.

Pe lateral, vehiculele au linii curbe în mijloc, iar o bandă albastră în zona din față completează vederea de ansamblu. Pe spate, vehiculele au un triunghi reflectorizat galben, care poate fi văzut și ca element de avertizare.

Vehiculele de control ale BAG au un nou aspect

De asemenea, vehiculele sunt inscripționate cu „BAG” și „Traffic Control” pe un fundal portocaliu pentru a crea un contrast intens.

VEZI ȘI: Serviciul de control GITD controlează tahografele de la distanță

Culorile folosite albastru, galben si portocaliu se întăresc reciproc în efectul lor de avertizare. Foliile reflectorizante și marcajul de contur reflectorizant garantează o vizibilitate optimă a vehiculului în orice moment. Treptat, întreaga flotă de vehicule de control rutier a BAG va „îmbrăca” noile haine.

Vehiculele de control ale BAG au un nou aspect

Din aceeași categorie...

Back to top button