ȘtiriUtilitare ușoare

Versiunea cu ampatament mărit Ford Transit L5 poate transporta 10 europaleți

Versiunea cu ampatament mărit Ford Transit L5 poate transport până la 10 europaleți, fiind o soluție excelentă pentru transportul expres de mărfuri pe distanțe lungi.

Ford a prezentat versiunea cu ampatament mărit a autoutilitarei Ford Transit L5, o soluție proprie dedicată segmentului în creștere de transportul expres de mărfuri, efectuat cu vehicule comerciale ușoare.

Versiunea cu ampatament mărit Ford Transit L5 poate transporta 10 europaleți

Versiunea cu amparament mărit se numește Transit L5 poate transporta până la 10 europaleți și vine cu o cabina modificată pentru a-i permite șoferului să se odihnească. Transit L5 are la bază versiunea de 3,5 tone și chiar dacă ampatamentul a fost mărit la 4,52 metri și s-au adus unele modificări, sarcina utilă a rămas la 950 de kilograme.

Ford oferă astfel o soluție eficientă pentru țările din Europa centrală, precum Polonia și Slovacia, și țările din Balcani, precum Bulgaria și România, unde cererea pentru astfel de soluții de transport este în creștere.

Pentru modificările versiunii de bază, Ford recomandă 200 de carosieri din 13 țări, unde este disponibil model Transit L5. În Polonia, de exemplu, Ford lucrează cu Carpol și Nadwozia și a personalizat vehiculele cu cabină de dormit pentru ca șoferul să beneficieze de tot confortul pe cursele lungi.

VEZI ȘI: Renault a anunțat debutul comercial a lui Express Van

„Versiunea Transit L5 a fost concepută pentru a oferi o capacitate mai mare de transport pentru un segment care a cunoscut o creștere impresionantă. Avem acum soluția perfectă acum pentru cei care vor să facă transport pe distanțe lungi cu vehicule comerciale ușoare”, a spus Paul Baynes, Conversions Manager la Commercial Vehicles Ford of Europe, în cadrul prezentării noului model.

Varianta Heavy-Duty a modelului Transit poate fi echipată cu un diesel de 2 litri EcoBlue în variantele de 130 CP și 160 CP, cuplu maxim de 360 Nm, respectiv 390 Nm, care corespund normelor de poluare Euro 6d Temp. Se poate alege între o cutie manuală sau una automată, ambele cu 6 trepte, iar pentru o autonomie mai mare există opțiunea montării unui rezervor de 95 de litri.

Modelul poate fi echipat opțional și cu diverse sisteme de asistență și siguranță utile la cursele pe distanțe lungi, precum sistemul de asistență la păstrarea benzii de rulare sau asistență activă pentru păstrarea distanței între vehicule.

Noua versiune cu ampatament mărit de 3,5 tone completează portofoliul mărcii, după ce Ford a prezentat recent și versiunea Transit de 5 tone.

Din aceeași categorie...

Back to top button