Logistica

VGP extinde parcul logistic din Timișoara cu a opta clădire

VGP, furnizor european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, marchează o nouă etapă în dezvoltarea VGP Park Timișoara prin extinderea parcului logistic, cu construcția celei de-a opta clădiri.

Cu o suprafață închiriabilă generoasă de 32.768 mp, din care 11.575 mp sunt încă disponibili, această nouă clădire oferă spații adaptabile și eficiente pentru nevoile diverse ale clienților.

Noua clădire este echipată cu facilități de ultimă generație, inclusiv un sistem de pompe de căldură aer-aer, și va fi certificată BREEAM Excellent. Pentru a îmbunătăți eficiența operațională, clădirea include rampe de încărcare cu diferență de nivel și drive-in-uri, facilitând manipularea și transportul mărfurilor.

Iluminatul avansat cu LED asigură o iluminare optimă și economii semnificative la costurile de energie. Contorizarea inteligentă permite monitorizarea și gestionarea eficientă a consumului de energie, iar pardoseala industrială robustă și rezistentă face față celor mai intense solicitări. În plus, clădirea oferă posibilitatea de a adăuga panouri fotovoltaice, permițând generarea de energie verde direct la punctul de consum.

VEZI ȘI: CTP a ajuns la 2,91 milioane mp de spații de depozitare în România

VGP Park Timișoara este un centru logistic și industrial de primă clasă, poziționat strategic în apropierea Aeroportului Internațional Timișoara. Parcul are deja șapte clădiri finalizate și găzduiește clienți din diverse sectoare, inclusiv transport, logistică, servicii de curierat, producție auto și electronice.

Parcul oferă unități începând de la 1.500 m² și soluții personalizate pentru operațiuni logistice de mare amploare.

Din aceeași categorie...

Back to top button