Bus

VHH a comandat alte 20 de autobuze electrice MAN Lion’s City E

Operatorul Verkehrsbetriebe Hamburg-Holstein (VHH), care operează deja 17 vehicule Lion’s City 12 E, a comandat alte 20 de autobuze electrice MAN, 10 solo și 10 articulate.

La finalul anului 2019, VHH a fost prima companie care a comandat noul autobuz electric MAN Lion’s City E. Toate cele 17 vehicule comandate atunci au intrat deja în operare. Experiența VHH cu primele sale autobuze electrice a fost atât de pozitivă, încât compania a comandat alte 20 de unități.

Ultima comandă include 10 modele solo MAN Lion’s City 12 E și alte 10 articulate MAN Lion’s City 18 E. Ele vor fi livrate înainte de finalul anului. Din 2020, VHH a achiziționat doar autobuze electrice cu baterii.

VEZI ȘI: Succes în testele practice cu prototipuri de camioane autonome MAN

10 dintre autobuzele electrice MAN livrate deja sunt folosite de VHH în Norderstedt. VHH a construit și primul depou pentru autobuze electrice din landul Schleswig-Holstein, cu 12 puncte de încărcare. Se folosește un sistem de încărcare de lungă durată, pe timp de noapte, care prelungește durata de viață a bateriilor.

Celelalte 7 autobuze electrice sunt folosite pe liniile VHH din estul orașului Hamburg. Ele sunt operate de la depoul din districtul Bergedorf.

În timpul Campionatului European de Fotbal, un autobuz electric MAN cu un design special, în culorile naționalei Germaniei, călătorește în centrul orașului Hamburg.

Din aceeași categorie...

Back to top button