[VIDEO] Iveco Magelys alături de All Blacks la Cupa Mondială de Rugby

Iveco Magelys

Iveco este alături de All Blacks pe întreaga durată a Cupei Mondiale de Rugby. De altfel, nu este pentru prima dată când producătorul italian de vehicule comerciale își asociază imaginea cu cea mai faimoasă echipă națională de rugby din lume, în 2007, All Blacks fiind imaginea de lansare a gamei de vehicule comerciale a producătorului italian.

Iveco a anunțat că este „Suporter European al All Blacks” și în consecință va pune la dispoziția echipei Noii Zeeleande, pe perioada desfășurării Cupei Mondiale la Rugby, vehicule Iveco Bus. Un Iveco Magelys, proaspăt câștigător al „Coach Of The Year 2016” și trei Iveco Daily Hi-Matic Minibus (Internaţional Van Of The Year 2015) vor oferi suport logistic și transport VIP echipei naționale de rugby a Noii Zeelande, pe întreaga perioadă a WCR 2015.

Suntem mândrii că cei doi „campioni” ai noștri, Iveco Daily (Internaţional Van of the Year 2015) și Iveco Magelys (Coach of the Year 2016), vor transporta campioana mondială All Blacks în încercarea sa de a câștiga din nou titlul mondial. Avem un parteneriat cu o istorie lungă alături de All Blacks, angajații noștri împărtășind angajamentul lor, fiabilitate, performanța și spiritul de echipă, și sunt mândri să fie alături de All Blacks în încercarea de a câștiga un nou titlu, a declarat Pierre Lahutte, Președintele Iveco.

[VIDEO] Iveco Magelys alături de All Blacks la Cupa Mondială de Rugby

Angajament, fiabilitate, performanţă şi spiritul de echipă: acestea sunt valorile care conduc legendara echipă a Noii Zeelande către victoriile propuse, și valorile de la care Iveco se inspiră pentru a servi clienții săi și a le da satisfacție deplină zi de zi. Pentru acest parteneriat, Iveco și All Blacks au creat un logo comun care stilizează grila radiatorului unui vehicul Iveco și feriga de argint, însemnul oficial All Blacks. Toate vehiculele din cadrul acestui proiect au un design special și sunt vopsite în culoarea neagră, culoarea oficială a achipei All Blacks.

Campioni pentru campioni
Iveco Magelys a fost încoronat recent „Internaţional Coach of the Year 2016”. Modelul Magelys Pro, care va fi folosit pentru transportul echipei All Blacks, are 12.8 metri lungime. Acesta este dotat cu o cutie automată ZF AS-Tronic cuplată la un motor Iveco Cursor 9 de 8.7 litri ce dezvoltă 400 CP și un cuplu de 1.700 Nm la 1.250 rpm. Autocarul, care în varianta sa inițială este configurat cu 57 de locuri, a fost modificat pentru echipă, acesta având doar 46 de locuri pe scaune pentru a le furniza jucătorilor un și mai mare confort în timpul deplasării. De asemenea, a fost echipat cu o serie de facilități, inclusiv filtru de cafea, scaune rabatabile din piele, Wi-Fi, Sat-Nav, amplificator dublu pentru microfoane, un port USB pe fiecare scaun și o priză de 220 V la fiecare două scaune.

Cele trei Iveco Daily Minibus sunt modele Tourys și primele trei vehicule livrate în versiune Hi-Matic. Acestea sunt echipate cu cea mai recentă cutie de viteze introdusă, dezvoltată să asigure o performanță maximă cu un cost redus de operare precum și un confort în timpul mersului greu de egalat. Cutia, cu cele 8 viteze ale sale, este mult mai precisă și rapidă ca una automată standard cu 6 trepte, garantând angajarea corectă a vitezei la orice turație a motorului în mai puțin de 200 milisecunde. Cele trei Iveco Daily Minibus Hi-Matic sunt echipate cu motorul F1C de 3.0 litri din gama Daily de dezvoltă 170 CP. Din punct de vedere al echipării, cele trei Daily au fost configurate cu 19 locuri. La fel ca și Magelys, acestea au fost echipate suplimentar cu frigider, wi-fi, amplificator pe două căi pentru microfon, sat-nav și port USB în fiecare scaun dublu.

Follow #infotrucker