Știri

[VIDEO] Mercedes-Benz Vans a castigat International German PR Award

Asociatia de Relatii Publice Germana (DPRG) si Institutul F.A.Z. au premiat emisiunea „The Chris Morrin Show” difuzata pe canalul de YouTube Mercedes-Benz MYVAN cu titlul de International German PR Award la categoria de clipuri si imagini de film, in cadrul galei desfasurate la Frankfurt in ianurie.

„The Chris Morrin Show”, cel mai recent format cu continut social de la Mercedes-Benz Vans, a fost dezvoltat impreuna cu agentia de publicitate FischerAppelt din Stuttgart. In aceasta campanie, formatul video explicativ bine stabilit, a fost transferat prin YouTube lumii comercialelor usoare. Chris Morrin, gazda fictiva a programului, explica teme complexe, cum ar fi modul corect de a incarca un van, intr-un mod obraznic, plin de umor si neconventional. De asemenea, el da sfaturi pentru utilizarea de zi cu zi a unei comerciale usoare.

[VIDEO] Mercedes-Benz Vans a castigat International German PR Award

Datorita utilizarii diferitelor canale si retele sociale, cum ar fi YouTube, Facebook, Twitter sau Flickr, Chris Morrin a ajuns la patru milioane de utilizatori pana in prezent, din care 140.000 de fani pe Facebook si 8.000 de abonati pe canalul YouTube.

Din aceeași categorie...

Back to top button