CamioaneȘtiri

Primele imagini cu noul Iveco Eurocargo 2015 (VIDEO)

Deși va fi lansat oficial la mijlocul lunii septembrie, noul Iveco Eurocargo, model de clasă medie al italienilor dedicat transportului pe distanțe medii și scurte, a fost prezentat sub formă unui teaser în cea mai recentă reclamă a celebrului producător italian de paste, Barilla.

Astfel, in cadrul reclamei, Gabriele Salvatores, actorul cel interpretează pe Pierfrancesco Favino, ghidează noua generație Iveco Eurocargo, unul dintre cele mai vândute modele de camioane din segmentul mediu în Europa.

Noul Iveco Eurocargo 2015

Primele imagini cu noul Iveco Eurocargo 2015 (VIDEO)

Atât cât se poate distinge în clip, italienii au lucrat mai mult la partea estetică a camionului. Astfel, unul din elementele care se evidențiază este noua grilă a radiatorului, ce conține noul limbaj de design al productorului italian implementat pentru prima dată pe noul Iveco Daily. Având în vedere faptul că la nivelul structurii cabinei nu s-au adus modificări revoluționare, putem specula că noua cabină ar putea fi o adaptare a celei actuale. Cu siguranță mai multe informații vor fi disponibile în momentul lansării oficiale pe piață.

Interiorul noului Iveco Eurocargo 2015

Probabil, noul Iveco Eurocargo va fi echipat cu o parte din sistemele de siguranță și asistență prezente pe Iveco Stralis, precum AEBS, frânarea de urgență și avertizarea la părăsirea involuntară a benzii de mers. Din imagini se poate vedea noua linie a blocurilor optice ce înglobează sistemul DRL (lumini de zi) cu LED.

În ceea ce privește motoarele, Iveco va folosi pe noua generație propulsorul Tector Euro VI, care ar putea fi cuplat la o transmisie automată cu șase și doisprezece rapoarte.

Cu siguranță, pe viitor, noua generație Iveco Eurocargo va avea și o versiune cu propulsor pe gaz natural.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram,Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button