MagazinȘtiri

[VIDEO] Moartea și mântuirea unui Volvo Trucks VNL

Ryder System, Inc. este un important furnizor de transport comercial, logistică și solutii de managementul al lanțului de aprovizionare, ce deservește clienți din America de Nord, Europa și Asia.

În ultimii 80 de ani, Ryder a câștigat o reputație pentru furnizarea de soluții care facilitează complexitate și creștere eficienței companiile de toate dimensiunile. Ryder Fleet Management Solutions (FMS), furnizează servicii de leasing, închirieri camioane, vânzări camioane second-hand, mentenanță și reparații precum și servicii de siguranță și reducere a costurilor. De asemenea, prin Ryder’s Fleet Management Solutions clienții au acces la peste 5.000 de tehnicieni din cele mai importante industrii de pe teritoriul Statelor Unite echipați cu cele mai noi tehnologii.

Iar atunci când ești o companie mamut îți permiți mici aroganțe de promovare a serviciilor tale, precum distrugerea completă a unui camion nou-nouț Volvo Trucks VNL. De ce? Pentru a demonstra capacitatea ta de intervenție și reparație atunci când este cazul, precum și priceperea tehnicienilor. Denumit Project Rebirth (Proiect Renașterea) compania a luat cel mai nou și avansat model Volvo Trucks VNL de pe piața americană și l-au distrus. Și pentru a face toată treaba mult mai provocatoare și distractivă, tehnicienii Ryder au avut la dispoziție doar 24 de ore pentru a repara camionul Volvo Trucks. Ce a ieșit?

[VIDEO] Moartea și mântuirea unui Volvo Trucks VNL

Atenție! Imagini șocante!

Din aceeași categorie...

Back to top button