Știri

Sofer de camion roman surprins pe contrasens in Anglia [VIDEO]

Un sofer de camion roman a fost surprins de camerele de supraveghere de pe autostrada M6 din Anglia mergand pe contrasens dupa ce a gresit drumul.

Din imaginile socante surprinse de sistemul de supraveghere CCTV al autostrazii M6, se vede cum, soferul roman aflat la volanul unui camion Iveco, merge cu viteza pe banda de urgenta, pe contrasens, cu avariile puse. La prima iesire, de pe autostrada face o manevra de intoarcere (U-Turn) pentru a corecta greseala.

Nicusor Paun, in varsta de 34 ani, a schimbat locurile in cabina cu Vasile Radoescu, in varsta de 39 ani, la punctul de taxare de pe autostrada M6 langa Shenstone, Staffordshire.
Ofiterii de la politia de autostrada au primit in data de 12 iulie 2015 in jurul orei 7.50 PM un apel prin care li s-a comunicat ca un camion circula in contrasens. Camionul a fost oprit de politie in apropierea intersectiei T4, cei doi fiind amendati si arestati pentru faptul ca n-au folosit ca au ignorat semnele de circulatie.

Sofer de camion roman surprins pe contrasens in Anglia [VIDEO]

Luni, 3 august 2015, Nicusor Paun si Vasile Radoescu au fost condamnati cu suspendare pentru conducere periculoasa pe drumurile din Anglia. Acestia nu vor mai putea profesa aceasta meserie pentru o perioada de doi ani pe teriotriul Marii Britanii. In plus, Paun trebuie sa plateasca cheltuieli de judecata in valoare de 180 de lire.

Daca in momentul in care si-au dat seama ca au gresit asteptau linistiti politia de autostrada, cei doi soferi romani de camion scapau doar cu o amenda cuprinsa intre 60 si 100 de lire.

VIDEO: Momentul socant in care Nicusor Paun a fost surprins ca circula pe contrasens pe banda de urgenta.

Din aceeași categorie...

Back to top button