Tesla filmează clipurile de prezentare pentru Semi (VIDEO)

Video: Tesla Semi filmează clipurile de prezentare
Recent, un camion electric Tesla Semi a fost surprins pe circuitul de teste din spatele fabricii din Fremont (California), în ceea ce par a fi înregistrările clipurilor de prezentare.

Potrivit autorului, filmulețele au fost înregistrate pe 5 martie. Din păcate, acesta a avut unele probleme cu drona folosită, motiv pentru care filmulețele sunt foarte scurte.

Tesla filmează clipurile de prezentare pentru Semi (VIDEO)

Mașina din care se face filmarea este un Tesla Model Y, în al cărui portbagaj pare a sta un operator video. Producătorii auto înregistrează noile vehicule înainte de lansarea de piață, pentru a pregăti materialele video promoționale.

Dacă acesta este cazul și acum, înseamnă că modelul electric Tesla Semi, a cărui începere a producției de serie a fost amânată în mod repetat, se apropie în sfârșit de lansare.

Potrivit zvonurilor, producția pilot va începe în luna iulie, iar producția de serie a versiunii cu cabină de zi ar putea debuta în august. Producția estimată pentru acest an este de 2.500 de unități, un obiectiv considerat de mulți ca fiind foarte ambițios. Anul viitor, producția ar trebui să ajungă la 10.000 de unități.

VEZI ȘI: Tesla Semi va avea un pachet de baterii de 500 kWh

Elon Musk, șeful Tesla, spune că Semi ar putea avea o autonomie de până la 1.000 km. Inițial, însă, vor fi produse modele cu autonomii de 480 și 800 km.

Follow #infotrucker