Viitorul este electric, iar Thermo King privește cu deschidere către noua eră a mobilității

Viitorul este electric, iar Thermo King privește cu deschidere către noua eră a mobilității
"Going Electric" este o ideea care a început deja să modeleze viitoarele decizii în ceea ce privește investițiile multor companii care activează în domeniul transporturilor.

Unii o văd drept o modalitate evidentă de a conduce o flotă durabilă, în timp ce pentru alții noile vehicule electrice nu fac decât să-i ajute să respecte diferite standarde de emisii și zgomot.

Viitorul este electric, iar Thermo King privește cu deschidere către noua eră a mobilității

Oricum ar fi, toți cei implicați în aceste procese au nevoie să lucreze împreună pentru ca tehnologia electrică să poată avea o șansă cât mai bună.

Cererea pentru vehicule electrice este în creștere, iar presiuni sunt puse și pe cei care produc soluții conexe utilizate în domeniul transporturilor (ex: producătorii de semiremorci frigo).

Iar cei de la Thermo King sunt convinși că electrificarea este viitorul, iar în următorii ani vor fi necesare o serie de investiții consistente pentru a putea face față acestei treceri. Thermo King vede această trecere drept o revoluție electrică ce va avea un impact major asupra domeniului transporturilor.

De ce trecerea la electric? Autoritățile vin cu din ce în ce mai multe modificări legislative pentru a diminua poluarea, iar transportatorii sunt nevoiți să treacă la noile tehnologii pentru a le putea respecta.

VEZI ȘI: Germania și Austria cer pedepse mai drastice pentru fraudarea sistemului AdBlue

Aceeași problemă este întâmpinată și de constructori, doar că ei sunt cei care investesc și mai mult pentru dezvoltarea noilor tehnologii. În plus, există și o serie de norme noi în materie de zgomot, iar mobilitatea electrică poate rezolva și această problemă.

Conform declarațiilor făcute de oficialii Thermo King, în următorii ani vor veni o serie de investiții pentru transformarea completă a actualelor soluții frigo pentru vehiculele din domeniul transporturilor. Thermo King promite să găsească cele mai bune soluții pentru optimizarea proceselor de răcire integrate la nivelul semiremorcilor.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.