ȘtiriTop News

Vinieta digitală din Slovenia poate fi plătită cu DKV CARD

Clienții furnizorului european de servicii de mobilitate DKV Mobility pot plăti vinieta digitală din Slovenia cu ajutorul DKV CARD.

Vinieta digitală, care înlocuiește autocolantul pentru taxa de drum, este obligatorie pentru vehiculele comerciale de până la 3,5 tone, care circulă pe autostrăzile și drumurile expres din Slovenia. Aceasta poate fi achiziționată cu DKV CARD din stații de carburant, precum OMV și MOL, din Slovenia și în apropierea graniței.

Vinieta digitală din Slovenia poate fi plătită cu DKV CARD

Vinieta digitală anuală este disponibilă pentru cumpărare începând cu 1 decembrie 2021, în timp ce vinieta digitală săptămânală și lunară va putea fi cumpărată începând cu 1 februarie 2022.

Numărul plăcuței de înmatriculare al vehiculului va fi înregistrat în momentul achiziției și scanat automat de dispozitivele de control de pe traseu. Similar practicii anterioare, vinieta electronică va fi facturată prin terminalul POS folosind DKV CARD. Clientul beneficiază de facturare convenabilă și transparentă, precum și de un flux rapid și fără întrerupere al călătoriei.

VEZI ȘI: Aramco și Gaussin vor produce împreună camioane cu hidrogen

„Slovenia este o țară importantă pentru tranzitul între Europa de Sud și Europa Centrală. Suntem încântați să oferim o astfel de facilitate clienților noștri, astfel încât aceștia să își poată desfășura activitatea fără probleme”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll la DKV Mobility.

Pe lângă vinieta digitală pentru Slovenia, DKV Mobility are o gamă largă de soluții pentru taxa de drum în peste 30 de țări din Europa și nu numai. Acestea includ viniete, aparate de taxare și tichete relaționale.

Din aceeași categorie...

Back to top button