Vitesco Technologies vizează poziția de lider în domeniul tehnologiei sistemelor de propulsie

Vitesco Technologies vizează poziția de lider în domeniul tehnologiei sistemelor de propulsie
Vitesco Technologies este o companie nouă în industria automotive, care țintește poziția de lider în domeniul sistemelor de propulsie.

Vitesco Technologies, fosta divizie de sisteme de propulsie a grupul Continental, a început să funcționeze independent din ianuarie 2019, lansând noua identitate de marcă în cele aproximativ 50 de locații din întreaga lume.

Vitesco Technologies vizează poziția de lider în domeniul tehnologiei sistemelor de propulsie

Punctul de plecare este sediul central din Regensburg, unde, logo-ul companiei este clar vizibil pe clădire. Aspectul extern este completat de un nou site modern, precum și de o prezență în social media pe diverse platforme din întreaga lume.

„Ținta noastră este mobilitatea curată și durabilă. Pentru realizarea acesteia, transformăm partea centrală a vehiculului într-una inteligentă și electrică. Sunt foarte mulțumit de dinamismul noii noastre identități de marcă. Scoate în evidență poziția de lider în tehnologii curate, astăzi și în viitor”, spune Andreas Wolf, CEO Vitesco Technologies.

Prin autonomia Vitesco Technologies, Continental reacționează la schimbările rapide de cerințe din industria automotive. În parte, reducerea drastică a emisiilor se află în vârful agendei politice și sociale din întreaga lume. În funcție de regiune, această dezvoltare progresează cu viteze diferite.

„Flexibilitatea este la ordinea zilei. Din perspectivă globală, toate tipurile de tracțiuni sunt solicitate. Misiunea noastră este de a le face curate, eficiente și accesibile. Acest lucru poate fi realizat prin electrificare. Ca o companie independentă putem răspunde acum mai rapid și mai eficient la cerințele industriei noastre și să ne valorificăm mai bine punctele forte ”, a spus Wolf.

VEZI ȘI: Controale radar pe autostrada A 9 la Berg în secțiunea Saaleabstieg

Compania a cărui nume derivă din latinescu „vita” (viață) și-a propus să joace un rol important în electrificarea autovehiculului.

Expertiza Vitesco Technologies
Sistemele de propulsie ale autovehiculelor trec în prezent prin cea mai mare schimbare din toate timpurile.

Cota estimată de 50 la sută de vehicule electrice și hibride până în 2030, oferă oportunități excelente în domeniul electromobilității. În special, hibridizarea ușoară a motoarelor cu combustie va avea o importanță enormă în următorii ani.

Vitesco Technologies a dezvoltat, de-a lungul deceniilor, un know-how larg și cuprinzător. Acest lucru se aplică în special pieței electromobilității în creștere rapidă. Compania este deja unul dintre puținii furnizori de sistem capabili să furnizeze electrificare completă dintr-o singură sursă.

Vitesco Technologies vizează poziția de lider în domeniul tehnologiei sistemelor de propulsie

Portofoliul include tehnologii inovatoare și eficiente pentru electrificarea de 48 de volți, motoare electrice, precum și electronice performante pentru motoare hibride și vehicule cu baterie.

Competențele dezvoltate de-a lungul deceniilor continuă să facă parte din activitatea principală: electronică, senzori și actuatoare. Acestea vor fi în continuare indispensabile în toate scenariile viitoare ale sistemelor de propulsie. Vitesco Technologies este cel mai important dezvoltator internațional și producător de tehnologii de ultimă generație, pentru o mobilitate durabilă.

Cu soluții de sistem inteligente și componente pentru propulsii electrice, hibride și cu combustie internă, Vitesco Technologies face mobilitatea curată, eficientă și accesibilă. Gama de produse include sisteme de propulsive electrică, unități de control electronice, senzori, actuatori și soluții de retratare a gazelor de evacuare.

În 2018, ca divizie a Continental AG, Vitesco Technologies a înregistrat vânzări de 7.7 miliarde de euro și angajează peste 40.000 de angajați în aproximativ 50 de locații din întreaga lume.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.