ȘtiriTrailer

Vizibilitate și siguranță în trafic crescută cu Krone Smart Birdview

Krone a prezentat la IAA 2018 sistemul Smart Birdview pentru vizibilitate de jur-împrejur și manevrabilitate totală a vehiculelor articulate.

Cu ajutorul sistemul Smart Birdview, șoferul are o imagine de ansamblu asupra împrejurimilor imediate ale vehiculului, conduce în siguranță și evită daunele provocate de manevrele în spații înguste.

Vizibilitate și siguranță în trafic crescută cu Krone Smart Birdview

Sistemul este compus din trei până la patru camere montate în față și pe părțile laterale ale semiremorcii.

Dintr-o poziție protejată, acestea vizualizează poziția semiremorcii în raport cu împrejurimile și transmit imaginile în timp real șoferului aflat în camion.

Sistemul are capacitatea de a “vedea” de la 270° la 360°, ajutând șoferul la efectuarea manevrelor în condiții de siguranță, în special în zone dificil de accesat.

Smart Birdview este o soluție retrofit, iar după fază de validare extinsă, acesta va putea fi comandată de la Krone în al doilea trimestrul din 2019.

VEZI ȘI: Scania va livra în total 741 de autobuze Euro VI alimentate cu gaz la Bogota

În ceea ce privește avantajele, sistemului Krone Smart Birdview îmbunătățește siguranța în trafic, diminuează costurile de reparații, scade prima de asigurare, evită blocarea în service a semiremorcii și în combinație cu un dispozitiv de înregistrare oferă indiciile fără echivoc pentru asigurări, accidente și proceduri legale.

La IAA 2018, sistemul Krone Smart Birdview a fost prezentat pe noua generație de semiremorcă Profi Liner.

Din aceeași categorie...

Back to top button